Γ. Λέφας: «Η σύζυγος του Φιλιππίδη μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά»

Όσα είπε ο πρώην συνεργάτης και φίλος του ηθοποιού

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Λέφα στην εκπομπή του OPEN

Για χρόνια υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού έχουν πρωταγωνιστήσει παρέα σε παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο «εδώλιο» για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Ο λόγος για τον Γιώργο Λέφα που μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για τη συμπεριφορά του φυλακισμένου ηθοποιού, αλλά και τη χάρη που του ζήτησε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

#

Καταπέλτης ο Γιώργος Λέφας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το #ΜeToo. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου "λέγε, λέγε και θα το κάνω εγώ όπως θέλω". Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου. Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται», είπε φανερά προβληματισμένος ο ηθοποιός.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν τα έμαθα απόρησα»

Ελπίδα Νίνου Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λέφας αποκάλυψε: «Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δε μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα "όχι". Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;».

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον επισκέφτηκε στη φυλακή η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος Φαίη Ξυλά Γιώργος Λέφας Τάκης Παπαματθαίου Πέτρος Φιλιππίδης Γιώργος Γαλίτης

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Φαίη Ξυλά, Γιώργος Λέφας, Τάκης Παπαματθαίου, Πέτρος Φιλιππίδης & Γιώργος Γαλίτης σε πρεμιέρα το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top