Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν τα έμαθα απόρησα»

Όσα είπε ο «Κυρ-Ηλίας» από τη Μουρμούρα

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο Love it

Για το ελληνικό #MeToo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις επαναλήψεις των σειρών, μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Βλ. Κυριακίδης: Με σόκαραν οι αποκαλύψεις για άτομα που είχαμε φάει μαζί

Ο καταξιωμένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση Φιλιππίδη και δήλωσε πως αν κι έχει απογοητευτεί με όσα έχουν γίνει, θεωρεί άδικο να σταματήσουν να προβάλλονται επαναλήψεις των σειρών.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι ο Πέτρος Φιλιππίδης σε θεατρική πρεμιέρα το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δυστυχώς δεν ήξερα τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν τα έμαθα κι εγώ πραγματικά απόρησα πως μπορεί να έχουν συμβεί», είπε ο «Κυρ-Ηλίας» από την τηλεοπτική σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Κυριακίδης: «Είχα προβλέψει από την αρχή ότι η Μουρμούρα θα πάει 10 χρόνια»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επαναλήψεις των σειρών, όπου συμμετέχει ο ηθοποιός, οι οποίες κι έχουν κοπεί. «Για εμένα είναι άδικο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς να σταματήσουν να προβάλλονται οι επαναλήψεις των σειρών. Από αυτές κάποιοι ηθοποιοί παίρνουν έστω κάποια χρήματα για να ζήσουν. Δεν είναι μόνο οι οικογένειες δύο ή τριών ανθρώπων, αλλά είναι πάνω από 25 οικογένειες. Θα ήταν κρίμα να σταματήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Έλενα Ακρίτα: Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Τουμασάτου

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά Αν υπήρχες θα σε χώριζα της Έλενας Ακρίτα, που προβλήθηκε στο Mega τη σεζόν 2007-2008.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top