Βλ. Κυριακίδης: Με σόκαραν οι αποκαλύψεις για άτομα που είχαμε φάει μαζί

«Το κακό ήταν δίπλα μου» δήλωσε σε συνέντευξη 

 
Tο βίντεο με τον Βλαδίμιρο Κυριακίδη που ανέβασε η Κλέλια Ρένεση στο Instagram

Τις αποκαλύψεις εις βάρος ατόμων από τον χώρου του θεάτρου σχετικά με σεξουαλικές κακοποιήσεις, με τα οποία διατηρούσε προσωπικές σχέσεις, σχολίασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, στη συνέντευξή του στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.    

Κλέλια Ρένεση: «Πρόδωσε» το ατύχημα του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στη Μουρμούρα

«Με σόκαρε περισσότερο ότι αφορούσαν πρόσωπα που γνώριζα και είχαμε φάει μαζί», δήλωσε ο  γνωστός ηθοποιός για τις καταγγελίες που συνεχίζουν να συγκλονίζουν τον καλλιτεχνικό κόσμο και έχουν προκαλέσει σάλο. 

Ο ίδιος απέδωσε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά κατά μεγάλο μέρος στην αδυναμία διαχείρισης της δημοσιότητας από την πλευρά ορισμένων ηθοποιών.   

Κυριακίδης: «Είχα προβλέψει από την αρχή ότι η Μουρμούρα θα πάει 10 χρόνια»

«Όταν αποκτάμε αυτή τη ρημάδα τη δόξα, το χρήμα και τη δύναμη της εξουσίας, τότε κάποιοι από εμάς τρελαίνονται. Νομίζουν πως είναι άτρωτοι και ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Στο εξής αυτό σίγουρα δεν θα συμβαίνει, γιατί θα φοβούνται. Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος στην κατάχρηση της εξουσίας», τονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη συνέντευξή του. 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: Είναι 32 χρόνια παντρεμένοι!

Όπως προσθέτει ο γνωστός ηθοποιός,  δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο. «Δε γνώριζα όλες αυτές τις λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως. Όταν τις έμαθα, σοκαρίστηκα. Με σόκαρε περισσότερο ότι αφορούσαν πρόσωπα που γνώριζα και είχαμε φάει μαζί. Ότι το κακό ήταν δίπλα μου» επισημαίνει. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top