Έξαλλη η Sarah Jessica Parker: «Γερνάω, τι θέλετε να κάνω, να εξαφανιστώ;»

«Υπάρχουν τόσα πολλά μισογυνίστικα σχόλια» λέει στη Vogue

Bίντεο για το Sex & the City από το Breakfast@Star

Η αναβίωση της σειράς Sex and the City, υπό τον τίτλο «And Just Like That» με την κυκλοφορία 10 νέων επεισοδίων στο HBO εκτός από πολύ ενθουσιασμό από τις χιλιάδες φανς παγκοσμίως έφερε και διάφορα σχόλια αναφορικά με την επιστροφή της Κάρι Μπράντσο και των πάντοτε καλοντυμένων φιλενάδων της. 

Δεν είναι λίγοι μάλιστα, εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί να επιστρέφει η σειρά μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Η Sarah Jessica Parker σχολιάζει όλες τις αντιδράσεις σε συνέντευξή της στη Vogue και μιλά για ηλικιακές διακρίσεις και το «ageism» στα social media. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

«Υπάρχουν τόσα πολλά μισογυνίστικα σχόλια για εμάς τις γυναίκες, που δε θα γίνονταν ποτέ για έναν άντρα. Θα πρέπει είτε να είσαι 35 ετών ή να είσαι συνταξιούχος στη Φλόριντα. Εκεί ανάμεσα υπάρχει και ένα κεφάλαιο που παραλείπεται», αναφέρει αρχικά η Parker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, όπου τη βλέπουμε να γευματίζει σχεδόν άβαφη και με γκρίζα μαλλιά εξηγεί έξαλλη: «Τρώω έξω με τον Andy Cohen που έχει ένα κεφάλι με γκρίζα μαλλιά. Είναι καταπληκτικός και αυτό είναι ok για εκείνον. Για μένα όμως όχι;  Δεν ξέρω τι να πω στους ανθρώπους στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. Ο ένας λέει "έχεις πολλές ρυτίδες" ο άλλος "γιατί δεν έχεις ρυτίδες". Σχεδόν νιώθω ότι οι άνθρωποι δε θέλουν να είμαστε ευτυχισμένοι εδώ που έχουμε φτάσει. Σαν να χαίρονται με το να μην είμαστε ευχαριστημένοι με το ποιοι είμαστε σήμερα. Είτε έχουμε επιλέξει να μεγαλώνουμε με φυσικό τρόπο και να μην μοιάζουμε τέλειοι είτε κάνοντας κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα».

Γερνάω, τι να κάνω, να εξαφανιστώ;

«Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω επιλογή. Δηλαδή τι μπορώ να κάνω για αυτό; Να σταματήσω να μεγαλώνω; Να εξαφανιστώ;» λέει η Parker.

Το Sex and the City επιστρέφει

Επιτέλους! Το Sex and the City επιστρέφει!

Στην αναβίωση του Sex and the City που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO τον επόμενο μήνα θα δούμε την Κάρι, τη Μιράντα και τη Σαρλότ στο επόμενο στάδιο της 30χρονης φιλίας τους και την περιπλοκότητα των σχέσεων στην ηλικιακή ομάδα των 50+. Είναι γνωστό ότι η Kim Cattrall (Σαμάνθα) δε θα συμμετέχει, με τη Nicole Ari Parker, η οποία έχει γίνει γνωστή από τη σειρά «Empire», να την αντικαθιστά ως τέταρτο μέλος της γυναικοπαρέας.

Sex & the City

Οι πρωταγωνίστριες του Sex & the City στην πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας το 2010 στη Νέα Υόρκη  /Φωτογραφία AP Images

Sex & the City: Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall στη νέα σειρά

Η ηθοποιός Nicole Ari Parker θα συμπληρώνει τη νέα τετράδα του Sex & the City

Η ηθοποιός Nicole Ari Parker θα συμπληρώνει τη νέα τετράδα του Sex & the City! /Φωτογραφία AP Images
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top