Με εξομολογητική διάθεση η Ελένη Κρίτα: «Και ποιον δεν αγχώνει ο χρόνος;»

Όσα είπε η «Μαρινέλα» από το Παρά Πέντε

Δείτε τη συνέντευξη της Ελένης Κρίτα στο Breakfast@Star.gr

Μετά την επιτυχία της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη Στο Παρά Πέντε το 2005 ως η σνομπ Κολωνακιώτισσα «Μαριλένα Δορκοφίκη», έκανε μια δεύτερη καριέρα

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Το "Παρά Πέντε" μου έδωσε δεύτερη καριέρα!»

Ο λόγος για την Ελένη Κρίτα που μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη για την καριέρα της, την επιτυχία και την καλύτερη ηλικία μας γυναίκας.

Ο κόσμος έχει ταυτίσει την Ελένη Κρίτα με τον ρόλο της στο Παρά Πέντε

Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα της παράστασης Η Θηλιά, τονίζοντας ότι της αρέσει τόσο το δράμα όσο και η κωμωδία. «Τα πρώτα χρόνια μετά το Παρά Πέντε μου πρότειναν παρόμοιους ρόλους. Όταν σε βλέπουν σε έναν ρόλο που έχει μεγάλη επιτυχία, σε ένα σίριαλ με μεγάλη θεαματικότητα, τον πρώτο καιρό σε φαντάζονται σε κάτι παρόμοιο», παραδέχτηκε, μιλώντας στη συνέχεια για τις σπουδές της στην Αρχαιολογία και το μεταπτυχιακό που έχει κάνει. Βέβαια, αυτό που την κέρδισε τελικά ήταν το μικρόβιο του θεάτρου. 

«Είχα αρχίσει να καταπιέζομαι στον γάμο μου και χώρισα» - Ποια το είπε;

«Ένιωθα τα πόδια μου να τρέμουν, φοβόμουν ότι θα τα δουν, ευτυχώς φορούσα μακριά φούστα», αποκάλυψε για την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή, αλλά και για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και την αντίδραση της μητέρας της.

Η Ελένη Κρίτα στη σκηνή με τη Βασιλική Τρουφάκου

Η ηθοποιός απάντησε για την καλύτερη ηλικία μιας γυναίκας. «Νομίζω ότι η ηλικία ανάμεσα στα 38-40 για μια δεκαετία περίπου μέχρι τα 50». 

Η Ελένη Κρίτα μίλησε και για τη σχέση της με τον χρόνο. «Και ποιον δεν αγχώνει ο χρόνος; Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι», είπε, τονίζοντας στο τέλος της συνέντευξής της ότι θα ήθελα να επιστρέψει τηλεοπτικά με έναν καλό ρόλο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top