Σπανουδάκης: 48χρονη ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του και ζητά εξέταση DNA

Δικαστικό θρίλερ με την άγνωστη «κόρη» του μουσικουσυνθέτη

Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 
Η Μαριλένα Σπανουδάκη, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η βιολογική κόρη του διάσημου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, ζητάει τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τεστ DNA, προκειμένου να αποδειχθεί, όπως λέει, η αλήθεια.

Σταμάτης Σπανουδάκης: Η μάχη που είχε δώσει με τα ναρκωτικά

σταμάτης σπανουδακης

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, εκδικάζεται σήμερα Δευτέρα 8/11/2021 η αίτηση αναψηλάφησης που έχει ασκήσει η 48χρονη Μαριλένα Σπανουδάκη, σχετικά με την υπ’ αριθμόν 684/1976 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία «κηρύχθηκε ως μη γνήσιο παιδί του Σταμάτη Σπανουδάκη».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο της αίτησης, το 1969 η Φωτεινή Π., μητέρα της Μαρ. Σπανουδάκη, γνώρισε τον Στ. Σπανουδάκη, ο οποίος εργαζόταν ως μουσικός σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Φιλελλήνων. Εκείνη είχε μόλις πραγματοποιήσει τα εγκαίνια ενός υποκαταστήματος με γυναικεία είδη ρουχισμού και αξεσουάρ.

Οι δυο τους σύναψαν θυελλώδη ερωτική σχέση, η οποία κατέληξε σε νόμιμο θρησκευτικό γάμο, στις 5 Ιουνίου 1970. Όπως αναφέρεται στην αίτηση αναψηλάφησης, στον γάμο τους παρευρέθη όλη «η καλή κοινωνία της εποχής», μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Βέρα Κρούσκα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου, η Έλλη Θεοδώρου, επιχειρηματίας, ενώ ακολούθησε και γαμήλια δεξίωση στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς.

Το ζευγάρι μετά τον γάμο του εγκαταστάθηκε σε οικία στην Κηφισιά, την οποία είχε παραχωρήσει η οικογένεια του Στ. Σπανουδάκη. 

σπανουδακης κορη

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης είχε καταφέρει να λάβει δύο φορές αναβολή από τον στρατό. Τον Μάρτιο του 1971, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα κληθεί να υπηρετήσει, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι. 

Η απόφαση αυτή δε βρήκε σύμφωνη τη σύζυγό του. Για έναν χρόνο τον επισκεπτόταν συχνά, ενώ παράλληλα αλληλογραφούσαν, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Μαριλένα Σπανουδάκη, αναφέρει πως τα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν στη σχέση τους. Τον Μάιο του 1972 η Φωτεινή βρέθηκε και πάλι στο Παρίσι, οπού εκεί υπέκυψε στην αντίληψή της πως ο μουσικοσυνθέτης αλληλογραφούσε με μια άλλη γυναίκα. Εκείνη την περίοδο η Φωτεινή ανακάλυψε πως κυοφορούσε και στο άκουσμα της είδησης ο Σταμάτης Σπανουδακης, φέρεται να εξερράγη. 

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο ίδιος είπε πως, «εμένα αυτό το παιδί δε θα με πει ποτέ μπαμπά». Ωστόσο η μητέρα της Μαριλένας αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top