Λαμπερές εμφανίσεις στο πιο χλιδάτο πάρτι της Αθήνας

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου γιόρτασε τα γενέθλιά της

Στιγμές από το λαμπερό πάρτι

Η σύζυγος του ισχυρού άνδρα του real estate Ανδρέα Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου, είχε γενέθλια και δε θα μπορούσε παρά να διοργανώσει ένα πάρτι – υπερπαραγωγή για να τα γιορτάσει.

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος με οσκαρική εμφάνιση

Το εντυπωσιακό μοντέλο αποφάσισε να δημιουργήσει μία βραδιά με «αέρα» άλλης εποχής σε υπερπολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το θέμα του πάρτι ήταν «Great Gatsby» και οι καλεσμένοι ντύθηκαν αναλόγως.

Ανάμεσά τους η άκρως εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, η κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης κ.α. Μάλιστα, η Νίνα Λοτσάρη ήταν εκείνη που ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους, τραγουδώντας τζαζ μουσική.

Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις στο πάρτι της Αλεξάνδρας Λοΐζου Παναγιώτου:

αλεξάνδρα Παναγιώτου

Άκρως εντυπωσιακή η εορτάζουζα Αλεξάνδρα με λευκή τουαλέτα

Η σύζυγος του μεγιστάνα του real estate Ανδρέα Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου είχε γενέθλια και δε θα μπορούσε παρά να διοργανώσει ένα πάρτι – υπερπαραγωγή για να τα γιορτάσει. Το εντυπωσιακό μοντέλο αποφάσισε να δημιουργήσει μία βραδιά με «αέρα» άλλης εποχής σε υπερπολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το θέμα του πάρτι ήταν «Great Gatsby» και οι καλεσμένοι ντύθηκαν αναλόγως. Ανάμεσά τους η άκρως εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, η κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης κ.α. ! Μάλιστα, η Νίνα Λοτσάρη ήταν εκείνη που ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους, τραγουδώντας τζαζ μουσική. Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις στο πάρτι της Αλεξάνδρας Λοΐζου Παναγιώτου πάρτι

Η Χριστίνα Μπόμπα υπέρλαμπρη με μπορντό τουαλέτα - Μαζί της η blogger Χρυσάνθη Καρούπη και η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου με ασύμετρο κοντό φόρεμα και οver-the-knee μπότες

τανιμανιδης μπομπα

Και ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν γοητευτικός μέσα στο μαύρο σμόκιν του

λοτσαρη

Νίνα Λοτσάρη

παρτι αθηνα παναγιωτου μεγαλη βρετανια

Το ερωτευμένο ζεύγος Παναγιώτου με φίλους
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top