Johnny Depp: Αποκτά πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά αρχεία της Heard

Επιθυμεί διακαώς να αποδείξει την αθωότητά του ο κινηματογραφικός σταρ

Δείτε πρόσφατες φωτογραφίες του Johnny Depp

Με νέα του απόφαση το δικαστήριο δίνει την ευκαιρία στον Johnny Depp να αποδείξει την αθωότητά του στην υπόθεση με την κακοποίηηση της πρώην συζύγου του, Amber Heard.

Johnny Depp: «Είμαι θύμα της cancel culture - Είναι πλέον εκτός ελέγχου!»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, δίνεται στον ηθοποιό πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά αρχεία της Heard, προκειμένου να καταφέρει να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται σχετικά με την κακοποίηση της Αμερικανίδας καλλονής.

Johnny Depp

Ο Depp σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Ισπανία τον περασμένο Σεπτέμβριο /Φωτογραφία AP Images

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα τραύματα που έφερε το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός στις φωτογραφίες, για τα οποία και τον κατηγόρησε δεν ήταν πραγματικά. Μάλιστα, ο δικηγόρος του, Benjamin Chew δήλωσε: «Οι δικηγόροι της Amber Heard έχουν χρησιμοποιήσει επανειλημμένα αυτές τις ψεύτικες φωτογραφίες για να αποδείξουν ότι ο Depp την κακοποιούσε. Να σημειωθεί ότι οι Αρχές του Λος Άντζελες αρνήθηκαν την εγκυρότητα των φωτογραφιών, τονίζοντας πως δεν αποτυπώνουν αυτά που είδαν εκείνοι». Στη μήνυσή του ο ηθοποιός συμπεριέλαβε και το άρθρο που είχε γράψει η Heard στην Washington Post και τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία.

Johnny Depp: Το μεγάλο παράπονο του κινηματογραφικού σταρ

Amber Heard

H Amber Heard έξω από τα δικαστήρια του Λος Άντζελες τον Μάιο του 2016 /Φωτογραφία AP Images

Αυτή την φορά ωστόσο, ο ηθοποιός έχει το «ελεύθερο» να εξετάσει με κάθε τρόπο την εγκυρότητα των φωτογραφιών ο ίδιος. Βέβαια, ο δικηγόρος της Amber Heard έχει ήδη περάσει στην αντεπίθεση, ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει κανένα ψευδές στοιχείο στην κατάθεση της πελάτισσάς του και κατηγορεί τον Depp πως ήταν εκείνος που δεν κατάφερε να στηρίξει την αυθεντικότητα των δικών του αποδείξεων.

Johnny Depp: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δικαστική νίκη της Amber Heard

Amber Heard Johnny Depp

Amber Heard & Johnny Depp σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2015 /Φωτογραφία AP Images

Το τελευταίο διάστημα ο Depp κέρδισε έδαφος στην πολύκροτη δίκη. Πρόσφατα νίκησε τη δίκη σχετικά με το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων που υποτίθεται πως διέθεσε η Heard σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, αποδεικνύοντας τελικά πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Tώρα ζητάει από την πρώην σύζυγό του 50 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς το όνομα του έχει πληγεί ανεπανόρθωτα στην κινηματογραφική βιομηχανία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top