Johnny Depp: «Είμαι θύμα της cancel culture - Είναι πλέον εκτός ελέγχου!»

Όσα είπε ο κινηματογραφικός σταρ στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπάστιαν

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση του Depp στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπάστιαν

Ως θύμα της cancel culture χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Johnny Depp.

Ο ηθοποιός που παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπάστιαν στην Ισπανία για να βραβευτεί για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο, δήλωσε: «Με το κίνημα #metoo ξέφυγε η κατάσταση. Αν κι αρχικά ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, τα πράγματα έχουν πια ξεφύγει και σας ορκίζομαι, κανείς σας δεν είναι ασφαλής».

Johnny Depp: Το μεγάλο παράπονο του κινηματογραφικού σταρ

Johnny Depp Amber Heard

Όταν Johnny Depp και η Amber Heard έκαναν τα φλας να αστράφτουν χωρίς τελειωμό! /Φωτογραφία AP Images

Παραμένοντας απογοητευμένος μετά το σκάνδαλο με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείο του: «Αυτή η cancel culture έχει καταστρέψει πολύ κόσμο, όπως και η βιασύνη μας να κρίνουμε βασισμένοι στον τοξικό αέρα, που εκπνέεται. Είναι πλέον εκτός ελέγχου. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Χρειάζεται μόλις μία πρόταση και δεν υπάρχει αντίλογος από εκεί και πέρα. Το χαλί έχει τραβηχτεί. Δεν είμαι μόνο εγώ που του έχει συμβεί αυτό, έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους. Έχει συμβεί και σε γυναίκες και σε άντρες. Δυστυχώς, από ένα σημείο και μετά, νομίζουν ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό ή ότι φταίνε οι ίδιοι, όταν πραγματικά, δε φταίνε».

Johnny Depp: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δικαστική νίκη της Amber Heard

Θυμίζουμε ότι μετά τη δικαστική διαμάχη με την καλλονή πρώην σύζυγό του και τους ισχυρισμούς της ότι την κακοποιούσε συστηματικά, το Χόλιγουντ του έκλεισε για τα καλά την πόρτα.

Johnny Depp: Αποδείχτηκε ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard!

Ο ίδιος έχει αντικρούσει όλες τις κατηγορίες, ενώ στην τελευταία του δίκη, κατάφερε να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί της Heard είχαν ως σκοπό να τον «καταστρέψουν». Επιπλέον, απέδειξε ότι τα χρήματα που διεκδίκησε από την πολύκροτη δίκη το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, δε δόθηκαν σε κανέναν φιλανθρωπικό οργανισμό, όπως η ίδια υποστήριζε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top