Johnny Depp: Αποδείχτηκε ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard!

Κρίθηκε ένοχος ο ηθοποιός

Johnny Depp

Το διαζύγιο του Johnny Depp με την πρώην σύζυγό του Amber Heard έχει χαρακτηριστεί από πολλούς - και όχι άδικα εδώ που τα λέμε - ως «celebrity δίκη του αιώνα».

Οι σκληρές κατηγορίες και από τις δύο πλευρές έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ η ένταση ανάμεσά τους κορυφώθηκε όταν μπήκαν στις δικαστικές αίθουσες.

Η δικαιοσύνη μίλησε και όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν είναι θετικά  για τον Χολιγουντιανό σταρ που είχε μηνύσει την πρώην αγαπημένη του αλλά και τη βρετανική εφημερίδα «Sun» για συκοφαντική δυσφήμιση. Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα που ανέφερε ότι χτυπούσε τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα ο Johnny Depp κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες κακοποίησης και ο δικαστής, μάλιστα, δήλωσε ότι ο όμιλος που ανήκει η «Sun» απέδειξε ότι «όσα ανέφεραν στο δημοσίευμά τους ήταν ουσιαστικά αληθή».

«Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα έχοντας εξετάσει ενδελεχώς τα 14 περιστατικά στα οποία βασίστηκαν οι εναγόμενοι, καθώς και τα βασικά σημεία που ζήτησε ο ενάγων να λάβω υπόψη», ήταν τα λόγια του δικαστή.

Οι συνήγοροι της Heard σχολιάζοντας την απόφαση επεσήμαναν ότι ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν και αυτό διότι όλες οι κατηγορίες εναντίον του Depp ήταν πέρα μα πέρα αληθινές.

To χρονικό του διαζυγίου

Η Amber Heard για μεγάλο χρονικό διάστημα περιέφερε τον εαυτό της ως το θύμα της υπόθεσης, λέγοντας ξανά και ξανά για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε επάνω της ο ηθοποιός. Όλο αυτό μέχρι έναν χρόνο πριν, που ο Johnny Depp κατέθεσε μήνυση προς την Amber για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησαν οι πρώτες δίκες, με τον Johnny Depp να κερδίζει σε πρώτη φάση το δικαστήριο της μήνυσης. Ο πρώην προσωπικός βοηθός του Johnny Depp, Stephen Deuters, είπε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου ότι η Heard, υπέβαλε τον Depp σε «χρόνια κακοποίησης». Ο Johnny Depp μήνυσε τον εκδότη της εφημερίδας «Sun» για ένα άρθρο που τον ανέφερε ως κακό σύζυγο, αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ήταν ακριβές. Ο ηθοποιός αρνείται 14 ισχυρισμούς ενδοοικογενειακής βίας στους οποίους βασίζεται το News Group Newspapers για την υπεράσπισή του.

Στη γραπτή του δήλωση ο Deuters, είπε ότι είδε την κ. Heard πολλές φορές κατά την περίοδο που φέρεται να ήταν καταχρηστικός ο Depp απέναντί της. «Σε καμία περίπτωση η κα Heard δεν ανέφερε ποτέ καμία σωματική κακοποίηση και ποτέ δεν είδα στοιχεία για τραυματισμό σε εκείνη», ισχυρίστηκε.

Ο Deuters είπε ότι ήταν «εξαιρετικά έκπληκτος και εξοργισμένος» όταν έγινε γνωστό ότι η κ. Heard είχε υποβάλει αίτηση προσωρινής αναστολής το 2016.

«Ήξερα ότι η κα Heard ήταν ο κακοποιός στη σχέση και με τρομάζει η σκέψη ότι θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top