Έλλη Κοκκίνου: Ζήτησε να μην τη ρωτήσουν τίποτα για την Καίτη Γαρμπή

Οι δηλώσεις που έκανε στο Happy Day

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και ενώ πολλοί θα περίμεναν να ακουστεί κάποιο σχόλιο ή/και μία απάντηση για όσα δήλωσε η Καίτη Γαρμπή τις προηγούμενες ημέρες για μία πιθανή συνεργασία τους, εκείνη αποφάσισε να μην αναφερθεί καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα.      

Γαρμπή: Η επανένωση Βίσση - Βανδή δε συγκρίνεται με τη δική μου - Κοκκίνου

Έπειτα από την προβολή του βίντεο, η  Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να σχολιάσει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία απάντηση εκ μέρους της Έλλης Κοκκίνου, καθώς πριν την πλησιάσουν οι κάμερες για να κάνει δηλώσεις, συνεργάτης της φέρεται να επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους, ζητώντας πολύ ευγενικά, να μην τη ρωτήσουν για την Καίτη Γαρμπή. Και αυτό, γιατί επιθυμία της Έλλης Κοκκίνου είναι να μπει μια τελεία και να μην ανοίξει κανενός είδους κόντρα. 

Η Έλλη Κοκκίνου, έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για μία ενδεχόμενη συνεργασία τους, προτίμησε να μην κάνει κάποιο σχόλιο στους δημοσιογράφους

Έλλη Κοκκίνου: Αυτός ο άνδρας της είπε τι ώρα να γυρίσει σπίτι

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Καίτη Γαρμπή αν υπάρχει περίπτωση να δούμε στη σκηνή μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, όπως έγινε με το δίδυμο Βίσση-Βανδή. Ιδού η απάντηση που είχε δώσει: 

«Αυτά που λέμε δεν είναι ωραία πράγματα πρώτα από όλα δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη, η Δέσποινα και η Άννα είναι δύο τεράστιες τραγουδίστριες, δύο τεράστιες καλλιτέχνιδες δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης. Αλλά είναι δυνατόν να λέμε τώρα τέτοια πράγματα; Δηλαδή να λέμε τέτοια πράγματα για το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα; Γιατί μου λέτε να λέω τέτοια τώρα, γιατί;»

Τσιμτσιλή: «Είχα την εμπειρία των δύο αποβολών και ξέρω πώς είναι...»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top