Τοπάζη: «Στην Αμερική έκαναν bullying στον γιο μου επειδή είναι Έλληνας»

Οι δύο γάμοι, το διαζύγιο από τον Χρήστο Δάντη και η καριέρα της

Η Κατερίνα Τοπάζη πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη μίλησε για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική και το bullying που βίωσε ο γιος της, Χριστόφορος, επειδή είναι Έλληνας.

Mε εξομολογητική διάθεση έκανε τον απολογισμό της για την καριέρα της στο τραγούδι και τον γάμο της με τον Χρήστο Δάντη  τα λάθη που οδήγησαν στο διαζύγιό τους, αλλά και για την επιθυμία της να κάνει έναν τρίτο γάμο!

Συνέντευξη της Κατερίνας Τοπάζη στο star.gr

Η λαϊκή τραγουδίστρια έζησε πέντε χρόνια στην Αμερική. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον γιο της αλλά ούτε για εκείνη. Ο Χριστόφορος, ο γιος που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Δάντη, έπεσε θύμα bullying ενώ κι εκείνη όταν επέστρεψε στην Ελλάδα βρήκε κλειστές τις πόρτες. 

O γιος της Κατερίνας Τοπάζη και του Χρήστου Δάντη, Χριστόφορος

O γιος της Κατερίνας Τοπάζη και του Χρήστου Δάντη, Χριστόφορος

«Βρήκα μια μικρή δυσκολία ώστε να με αποδεχτεί ξανά ο χώρος, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα. Στα χρόνια που έλειπα είχε γίνει μια τραγική αλλαγή, είχαν αλλάξει εντελώς οι χώροι διασκέδασης οπότε χάθηκα ώσπου να βρεθώ. Στην Αμερική ο γιος μου αντιμετώπισε bullying στο σχολείο επειδή ήταν Έλληνας. Ήταν μαγκάκος όμως γιατί το αντιμετώπισε μόνος του χωρίς να μου πει τίποτα, ήταν μόλις εννιά ετών» δηλώνει.

Η Κατερίνα Τοπάζη μίλησε για το bullying του γιου της σε  σχολείο της Αμερικής επειδή είναι Έλληνας

Η Κατερίνα Τοπάζη μίλησε για το bullying του γιου της σε  σχολείο της Αμερικής επειδή είναι Έλληνας

Η Κατερίνα Τοπάζη, που έχει χαράξει την δική της πορεία στο λαϊκό τραγούδι, έκανε την αυτοκριτική της. Δηλώνει ότι αδίκησε τον εαυτό της καλλιτεχνικά και πώς όταν ήταν στο top της καριέρας της αποφάσισε να αποχωρήσει για να αφιερωθεί στην οικογένειά, που έκανε μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Ο Χρήστος Δάντης και η Κατερίνα Τοπάζη

 

«O γιος μου πεθαίνει να με ακούει να τραγουδάω τζαζ, πιστεύει ότι είμαι μια φωνή χαμένη από τον προσωπικό της στόχο. Αγαπάω όλα τα ελληνικά είδη μουσική, αλλά εάν είχα γεννηθεί στην Αμερική πιστεύω θα είχα μια άλλη πορεία. Επίσης, αδίκησα τον εαυτό μου επειδή επάνω στο top της καριέρας μου αποχώρησα για να αφιεωρωθώ στην οικογένειά μου, αλλά δε μετανιώνω ποτέ για αυτό», ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε στο star.gr 

H τραγουδίστρια έχει κάνει δύο γάμους, ο πρώτος με τον Χρήστο Δάντη και ο δεύτερος με επιχειρηματία στην Αμερική, αλλά δε θα έλεγε «όχι» σε έναν τρίτο. «Είμαι ρομαντική. Να το κάνουμε μέχρι να μας πετύχει!» είπε, χαριτολογώντας.

Η Κατερίνα Τοπάζη θα σκεφτόταν να παντρευτεί για τρίτη φορά;

Η Κατερίνα Τοπάζη δεν αποκλείει έναν τρίτο γάμο 

Ο πρώτος της γάμος εν πέτυχε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 και μετά από επτά χρόνια πήρα διαζύγιο.

«Έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Η δουλειά αυτή είναι δύσκολη, να συνυπάρξεις στο ίδιο επάγγελμα με τον ίδιο άνθρωπο. Μοιραία κάποιες προστριβές θα συμβούν, δε χρειαζόταν τόσο πολύ συνεργασία, έπρεπε να είχαμε πιο αραιή συνεργασία, να τραγουδάμε και ξεχωριστά, εκεί πιστεύω έγινε το λάθος».

Η Κατερίνα Τοπάζη αφήνει πίσω το παρελθόν και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον. Μόλις ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Μάκη Χριστοδουλόπουλο και του Αλέκου Ζαζόπουλου, και κάνει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top