Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία της

«Μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω στο νοσοκομείο»

Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τι συνέβη;

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, το μοντέλο δε θέλησε να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους εισήχθη στο νοσοκομείο και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους.

αλεξανδρακη νοσοκομειο

Το πρωί της Πέμπτης 28ης Οκτωβρίου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να ενημερώσει για τα νεότερα της υγείας της και εξομολογήθηκε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά και πως όταν νιώσει έτοιμη, θα μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της.

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω.

Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο:
Δείτε την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top