Παντρεύτηκε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς: Παραμυθένια η διακόσμηση στη φάρμα της

Έκανε δύο γάμους σε δύο ημέρες που κόστισαν 2 εκατ. δολάρια

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ, παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο ιππέα Ναγιέλ Νασάρ, όχι με έναν αλλά με δυο γάμους το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ένας ήταν θρησκευτικός και ο άλλος πολιτικός.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η οποία δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες με τη Τζένιφερ Γκέιτς νύφη, ο θρησκευτικός γάμος έγινε σε στενό κύκλο. Συγκεκριμένα έγινε μια μουσουλμανική τελετή, στον κήπο του κτήματος των Γκέιτς στο βόρειο Σάλεμ της Νέας Υόρκης.

Ο πολιτικός γάμος έγινε το Σάββατο, παρουσία 300 καλεσμένων.

Οι προετοιμασίες για το δεύτερο γάμο ήταν πυρετώδεις. Την 25χρονη νύφη Τζένιφερ Γκέιτς, η οποία φόρεσε στον γάμο του Σαββάτου ένα νυφικό που ράφτηκε επάνω της από την Vera Wang, συνόδευσαν ο πατέρας της Μπιλ Γκέιτς και η μητέρα της Μελίντα, αλλά και οι 9, ντυμένες στα πράσινα, παράνυφοί της.

Σύμφωνα με τη New York Post, ήταν η πρώτη φορά που το πρώην ζευγάρι εθεάθη μαζί μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.
Στη δεξίωση του Σαββάτου με τους 300 καλεσμένους εμφανίστηκαν οι Coldplay και ο Harry Hudson.

Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε φίλους και συγγενείς του ζευγαριού και ελάχιστους διάσημους και πολιτικούς, οικογενειακούς φίλους. Ανάμεσά τους και η Τζωρτζίνα Μπλούμπεργκ, κόρη του δισεκατομμυριούχου Μάικλ Μπλούμπεργκ, ιππέας και φίλη της νύφης.

Πατέρας και κόρη, χόρεψαν μαζί το Can You Feel The Love Tonight του Έλτον Τζον.

Στο δείπνο μετά τον θρησκευτικό γάμο σέρβιραν μεταξύ άλλων αστακό και ζυμαρικά. 

Ο διπλός γάμος της κόρης του Μπιλ Γκέιτς κόστισε 2 εκατ. δολάρια ενώ έγινε στην 16 εκατ. δολαρίων φάρμα της Τζένιφερ Γκέιτς, την οποία έλαβε ως δώρο από τους γονείς της για την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο το 2018.

Τις τελευταίες ημέρες οι ετοιμασίες ήταν πυρετώδεις για να μετατρέψουν τη φάρμα στον γαμήλιο χώρο που είχε ονειρευτεί η κόρη ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top