«Για δυόμιση ώρες βλέπαμε τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τον Mad Clip»

Αντώνης Δημητριάδης: Ήμουν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο

Αποτροπιασμό προκάλεσε η φωτογραφία του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του Αντώνη Δημητριάδη για το μοιραίο βράδυ, που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο νωστός μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής βρίσκονταν στον ίδιο γάμο με τον αδικοχαμένο τράπερ, λίγες ώρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο.

Mad Clip: Θλίψη στο μνημόσυνό του - Υποβασταζόμενη η μητέρα του

«Με τον Mad Clip δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά είχαμε αμοιβαία εκτίμηση. Είχαμε γνωριστεί στα Mad Awards και ήταν να έρθει και στο Mega Star φέτος» είπε ο Αντώνης Δημητριάδης.

Mad Clip: Οργισμένη η οικογένεια του μετά τη φωτογραφία από το νεκροτομείο

«Εκείνο το βράδυ έτυχε να είμαστε στον ίδιο γάμο. Δεν ήταν ένα ξέφρενο πάρτι. Ήταν ένα γαμήλιο δείπνο όπου περνούσαμε ωραία και το βράδυ αποχωρήσαμε. Ήμουν από τα πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος», πρόσθεσε.

Mad Clip: Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για το θανατηφόρο τροχαίο

Ο ίδιος ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο: « Καταλάβαμε ότι ήταν ο Mad Clip γιατί οι περισσότεροι γνωρίζαμε τι αμάξι είχε. Ακόμη και νέα παιδιά που δεν τον γνώριζαν προσωπικά και έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σημείο κατάλαβαν ότι είναι ο Mad Clip γιατί ήξεραν την πινακίδα του αμαξιού του. Μείναμε όλοι για δυόμισι ώρες να παρακολουθούμε τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν. Ήταν ένα σοκ για όλους μας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top