Ναταλία Δραγούμη: «Δέχτηκα παρενόχληση στα 12 από φίλο των γονιών μου»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού που σοκάρει

Δείτε τις δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμη

Για πάνω από δύο δεκαετίες είναι από τις πιο ποθητές γυναίκες του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης

Δραγούμη: Με ενοχλεί που δεν αντέδρασα όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά

Ο λόγος για τη Ναταλία Δραγούμη, που όπως αποκάλυψε μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, δεν έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος, ενώ ομολόγησε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα όταν ήταν 12 μόλις χρονών, από στενό φίλο της οικογένειάς της.

Ναταλία Δραγούμη Αυτός και ο Άλλος

H ηθοποιός στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου... Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδερφές μου. Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δε θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό. Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί, γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια. Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο», τόνισε.

Δείτε όλες τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού της Ναταλίας Δραγούμη

Ναταλία Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη σε θεατρική πρεμιέρα το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ηθοποιός μίλησε και για τους κινδύνους του Διαδικτύου, αφού παλιότερα χρησιμοποιήθηκαν απομονωμένα γυμνές σκηνές της από ταινίες και σίριαλ όπου πρωταγωνιστούσε, ώστε κάποιος να κερδίσει πολλά χρήματα. «Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου πενήντα θύματα, όπου ένας άνθρωπος πήρε σκηνές μας από σίριαλ κι έβγαλε πάρα πολλά λεφτά. Γιατί τότε πλήρωνες στο Διαδίκτυο. Έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές που είχα κάνει γυμνό, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό που δεν είχε σχέση με εμάς. Αυτός δικάστηκε και ήταν Έλληνας», είπε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top