Άγγελος Μπράτης: «Ενώ είχα κατάθλιψη έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα»

Η εξομολόγηση του κριτή του GNTM στο Breakfast@Star 

Δείτε τη συνέντευξη του Άγγελου Μπράτη στο Breakfast@Star

Μια από τις πιο συγκλονιστικές του συνεντεύξεις έδωσε το πρωί της Τρίτης ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης.

GNTM 4: Δοκιμασία αποχώρησης με πολύ χορό και... εκφράσεις συναισθημάτων!

Αφού παραδέχτηκε ότι ο χορός είναι μια από τα πιο μεγάλες του αγάπες, μιλώντας στο Breakfast@Star εξομολογήθηκε ότι πριν το επιτυχημένο πρόγραμμα του STAR, πάλευε με την κατάθλιψη. «Η πρώτη χρονιά στο GNTM ήταν πολύ δύσκολη για εμένα. Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ, ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Δεν το ‘χω ξαναπεί, αλλά τώρα που έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω ό,τι κάνω, γιατί είχε συμπέσει στην πραγματικότητα με ένα total burn out που είχα στα σαράντα μου. Πραγματικά δεν μπορούσα ούτε να διασχίσω τον δρόμο. Κάηκε ο εγκέφαλος… όλα! Ενώ είχα κατάθλιψη και ήμουν με αγωγή, την ίδια στιγμή έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα κι έπρεπε να το διαχειριστώ, να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μη με αναγνωρίζω. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δε μιλούσα, δυσκολευόμουν πάρα πολύ… ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα, έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας: «Μου έκανε πάρα πολύ καλό, δηλαδή αν δεν είχα αυτό το ταξί να με πάρει να με πάει στο στούντιο, δε θα έβγαινα από το σπίτι μου!».

«Είμαι παρορμητικός και για αυτό βλέπεις διαφορετικές αντιδράσεις. Δεν υπάρχει μετριότητα. Υπάρχει ή το ένα ή το άλλο. Μέση ποτέ», πρόσθεσε σε σχέση με την προσωπικότητά του και τις αντιδράσεις που κατά καιρό έχουν συζητηθεί. 

Μπράτης: Η μητέρα του και οι φίλες της έγιναν μοντέλα στη νέα του κολεξιόν

Στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα του, που τον έχει στηρίξει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Άγγελος Μπράτης: «Οι δοκιμασίες του GNTM 4 θα είναι Mission Impossible!»

Ο κριτής του GNTM 4 αναφέρθηκε και στον φετινό διαγωνισμό, αναγνωρίζοντας το πολύ υψηλό επίπεδο των μοντέλων. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top