Γάμος υπερπαραγωγή στο Μονακό με διάσημους Έλληνες καλεσμένους

H Σήλια Κριθαριώτη, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Άννα Βίσση καλεσμένες

Ένας γάμος υπερπαραγωγή με λαμπερούς καλεσμένους έγινε στο Μονακό. Ο γαμπρός Σάμι Ζέιν και η νύφη Λόρεν Φαν Μπέρκελ αγαπούν πολύ την Ελλάδα και έχουν πολλούς φίλους Έλληνες.

Ο Σάμι Ζέιν ανήκει στη γνωστή οικογένεια του Λιβάνου που είναι οι ιδιοκτήτες της Νaftomar Shipping & Trading, της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1972 στη Βηρυτό και μεταφέρθηκε το 1991 στην Αθήνα. Πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην αγορά του LPG. Ο Σάμι Ζέιν εργάζεται ως finance analyst, ενώ η σύζυγός του Λόρεν Φαν Μπέρκελ η οποία κατάγεται από την Ολλανδία εργάζεται στην εταιρεία ως claim analyst.

Ο Σάμι και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Regent’s του Λονδίνου το 2013, όπου σπούδαζαν. Σταδιακά οι δυο τους ήρθαν κοντά και έγιναν ζευγάρι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μόντε Κάρλο και η δεξίωση έγινε στην Princesse Grace Arena.

Η νύφη Λόρεν Φαν Μπέρκελ έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο πριγκιπικό νυφικό της, που ήταν κεντημένο με κρύσταλλα. Στο κεφάλι της φορούσε ανάλογο headpiece.

Ακόμα είχε ένα μακρύ κεντημένο πέπλο που έκανε ακόμα πιο ονειρική την εμφάνισή της, ωστόσο το αφαίρεσε στη δεξίωση, για να μπορέσει να διασκεδάσει μαζί με τους υψηλούς καλεσμένους της. Ο γαμπρός πάλι επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι έζησαν μια βραδιά με πυροτεχνήματα, χορευτικά, πλούσιο φαγητό, τραγουδιστές, δεκαόροφη τούρτα και διακόσμηση με χιλιάδες λουλούδια και ιδιαίτερο φωτισμό.

Η Ρίτα Όρα ήταν η σταρ της βραδιάς, ενώ στη σκηνή ανέβηκαν και η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Κατά τη διάρκεια της performance της μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, η Άννα Βίσση φόρεσε ένα ασημί φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο και ανοιχτό μπούστο.

Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων ήταν: η Σίλια Κριθαριώτη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης, ο Νίκος Αλιάγας, η Έμυ Λιβανίου, η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Ηλίας Ψινάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top