Παρουσιάστρια: «Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν»

Όσα αποκάλυψε για τον πρώην σύντροφό της και τις συνεργασίες της

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στο MEGA Καλημέρα

Για πάνω από δύο δεκαετίες είναι το πιο αστείο κορίτσι της τηλεόρασης, που τον τελευταίο καιρό ασχολείται και με την υποκριτική

«Θα ήθελα να κοιμάμαι και να τρώω μακαρόνια με κιμά χωρίς να παχαίνω»

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Το έχω φάει το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια για τον Πρωινό Καφέ που παρουσίασε παλιότερα με τον Νίκο Μουτσινά και συνέχισε: «Δε στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι». 

Δέκα Έλληνες celebrities που έχασαν τα περιττά κιλά - Πώς τα κατάφεραν

Πρόσθεσε ακόμη πως την ενοχλεί να ακούει ατάκες τύπου «αδυνάτισες» το ίδιο με το να της λένε πως «πάχυνε». «Με ενοχλεί να μου λένε “αδυνάτισες, αδυνάτισες, όπως και το πάχυνες. Κολακεύομαι αν μου πει κάποιος αν μου πει “είσαι σε ωραία φάση”, όμως αν πέσω ψυχολογικά μπορεί να παχύνω. Το να αλλάζει ένας άνθρωπος πολλες φορές μπορεί να είναι σε σχέση με την ψυχολογία του», είπε.

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι... superwoman στη ζωή της! /Φωτογραφία Instagram

Στο ερώτημα τι θα άλλαζε πάνω της, η Κατερίνα απάντησε: «Θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά. Πάντως ένα «όχι» είπε πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη, όταν της πρότεινε να είναι μαζί της στην εκπομπή. Η Κατερίνα δε δέχτηκε, καθώς είχε ήδη κλείσει κάποια άλλες δουλειές

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοϊό»

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, τον Γιάννη, ο οποίος πηγαίνει να τη δει στις παραστάσεις, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της. «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top