«Θα ήθελα να κοιμάμαι και να τρώω μακαρόνια με κιμά χωρίς να παχαίνω»

Δε χάνει στιγμή το χιούμορ της η παρουσιάστρια και ηθοποιός

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Έχει ξεχωρίσει εδώ κι αρκετά χρόνια με το χιούμορ της. Τα τελευταία χρόνια εκτός από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ασχολείται και με την υποκριτική.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοϊό»

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη που μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται του Alpha για τα περιττά κιλά που έχασε, τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την προσωπική της ζωή, αλλά και το μεγάλο της… όνειρο!  

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα κι αυτήν τη σεζόν κάνει ταυτόχρονα πολλά πράγματα!

«Μιλάμε για φοβερή αγρανάπαυση στα προσωπικά μου. Πού να προλάβω; Cavewoman, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, βλέπω και Σασμό που είμαι άρρωστη. Και δηλώνω και ξέρεις ποιο είναι πιο τραγικό; Είμαι μόνη» δήλωσε αρχικά με χιούμορ. 

Κατερίνα Ζαρίφη: Δείτε τη με στολή του surf να αυτοτρολάρεται

«Δεν έχω την ίδια άποψη με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Πρέπει πολύ δυναμικά να κινηθεί το #metoo. Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν από τη ζωή μας», σχολίασε για την ηθοποιό, με την οποία παίζουν στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

«Δε θα με έβλεπα στο Bachelor και στο Big Brother. Θα με έβλεπα σίγουρα σε κάτι σατιρικό. Αν γινόταν ένα Ράδιο Αρβύλα με κορίτσια με έβλεπα με τα μπούνια», είπε για τις εκπομπές που της αρέσουν, ενώ δήλωσε φανατική του Σασμού.

Κατερίνα Ζαρίφη: Η ομοιότητα με την αδερφή της είναι εντυπωσιακή

Κατερίνα Ζαρίφη Μακαρόνια

Η κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται την «έπεσε» στη Ζαρίφη

«Θα ήθελα να κοιμάμαι και να τρώω μακαρόνια με κιμά χωρίς να παχαίνω. Αυτό θα ήθελα... Είναι άδικο το μαρούλι να έχει μία θερμίδα και τα μακαρόνια με κιμά 700 το πιάτο», ήταν η επική της ατάκα που κράτησε για το τέλος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top