Παπαρίζου κατά Μουτίδου: «Δεν μπορούμε να λέμε ένα σωρό μπούρδες»

Σχολίασε τις δηλώσεις της ηθοποιού για τους ομοφυλόφιλους

Η Έλενα Παπαρίζου απάντησε σε ερώτηση σχετική με τις επίμαχες δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Σοφία Μουτίδου. Η λαμπερή pop star τάχθηκε κατά των λεγόμενων της ηθοποιού που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε από έναν συγκεκριμένο στίχο της ενώ τόνισε πως όσοι την γνωρίζουν, ξέρουν ποια είναι η θέση της: «Σε ξένο σώμα δεν κουμπώνει η αγάπη, αγάπη μου. Δεν θα ασχοληθώ. Αυτοί που ξέρουν ποια είναι η στάση της ζωής μου και τι θεωρώ για την κοινωνία, ξέρουν πάρα πολύ καλά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Πραγματικά είναι περιττά».

Στη συνέχεια, είπε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα” και την Άννα Ζηρδέλη πως είναι κατά: «Έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει και εμείς όσο μεγαλώνουμε να ακολουθούμε και τη νεολαία γιατί, αν δεν το κάνουμε αυτό, θα χάσουμε τα παιδιά μας. Πρέπει να ζούμε μέσα στην κοινωνία, δεν μπορούμε να είμαστε εκτός και να λέμε ένα σωρό μπούρδες».

Να σημειωθεί ότι η Σοφία Μουτίδα σε βίντεό της στο YouTube είχε πει τα εξής: «Θέλω να πω ότι ομοφυλόφιλος άνδρας, αυτόν που επιθυμεί πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν στρέιτ άνδρα. Όχι κάποιον που δείχνει στρέιτ, αλλά κάποιον που είναι στρέιτ. Δηλαδή θέλει μαζί του να πάει για πρώτη φορά. Ο οποίος θα αλλαξοπιστήσει για αυτόν. Αυτό θέλει ο γκέι. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι γκέι. Δε θέλετε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θέλει έναν στρέιτ. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο»

Μετά τις αντιδράσεις η ηθοποιός επανήλθε και στην απάντησή της υποστήριξε: «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*&. Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως»..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top