Συγκλονίζει η Αριάδνη Γερασιμίδου: «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ»

Η αποκάλυψη της δημοσιογράφου ότι έχει καρκίνο

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της δημοσιογράφου

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της, έκανε η γνωστή δημοσιογράφος στον χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Αριάδνη Γερασιμίδου

Όπως αποκάλυψε σε βίντεο που πόσταρε στο YouTube, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο και πρόσφατα οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει. «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», δήλωσε στην κάμερα.

Αριάδνη Γερασιμίδου

Η Αριάδνη Γερασιμίδου απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τη δουλειά της /Φωτογραφία Instagram

Παράλληλα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση, γεγονός που καθυστέρησε τη θεραπεία της για επτά μήνες.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αριάδνης Γερασιμίδου

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα κι έβλεπα στο GNTM κι άκουσα τη Ζενεβιέβ να λέει κάποια στιγμή ότι "η ειλικρίνεια είναι δύναμη", με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Ξεκίνησα να κλαίω κι αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο. Σκεφτόμουν καιρό να κάνω αυτό το βίντεο», είπε η δημοσιογράφος.

Αριάδνη Γερασιμίδου

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Σχεδόν κανένας δεν το γνωρίζει. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μετανάστασεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη…», πρόσθεσε φανερά συγκινημένη η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top