Μελέτη: «Eύχομαι να έρθει η ώρα που θα ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης»

Έστειλε το μήνυμά της για την εκμετάλλευση στον εργασιακό χώρο

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 23/09 η Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, απάντησε και σε ερώτηση για «τα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας».

Μελέτη: Έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη

Μελέτη ελεονώρα

«Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ. Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο. Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη. Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ.

Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω. Μου αρέσει να παίζω αληθινά και καθαρά με τους συνεργάτες μου. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος, στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” πρόσωπα της τηλεόρασης και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους πρόσωπα στον κόσμο. Όπως στο λέω. Σημασία για εμένα έχει ο σεβασμός στις συνεργασίες» είπε χαρακτηριστικά η διάσημη παρουσιάστρια και έστειλε το δικό της μήνυμα για την εκμετάλλευση στον εργασιακό χώρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top