Tom Ford: Πέθανε ο σύζυγος του διάσημου σχεδιαστή μόδας

Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια

Δείτε φωτογραφίες του Tom Ford και του Richard Buckley

Θρήνος για τον διάσημο σχεδιαστή μόδας και σκηνοθέτη Tom Ford, αφού το βράδυ της περασμένης Κυριακής «έχασε» τον 72χρονο σύζυγό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο δημοσιογράφος μόδας Richard Buckley πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες, έχοντας στο πλευρό του τον γνωστό σχεδιαστή και τον 9χρονο γιο τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, ο 72 ετών άντρας πέθανε από φυσικά αίτια μετά από μακρά ασθένεια.

Richard Buckley Tom Ford

Richard Buckley και Tom Ford το 2014 σε βραβεία μόδας /Φωτογραφία AP Images

Η γνωριμία και ο γάμος

Ο Ford γνώρισε τον Buckley σε μια επίδειξη μόδας το 1986. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014, όταν ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών έγινε νόμιμος στις ΗΠΑ κι απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Alexander John Buckley Ford.

Tom Hanks Richard Buckley Rita Wilson Tom Ford

Το ζευγάρι με τον Tom Hanks και τη Rita Wilson στο Λονδίνο το 2013 /Φωτογραφία AP Images

Ο Buckley, που είχε υποβληθεί το 1989 σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του φάρυγγα, μεγάλωσε στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Ως δημοσιογράφος, εργάστηκε για πολλά έντυπα όπως το New York Magazine, το Women's Wear Daily, το Vanity Fair, το Mirabella, την ιταλική Vogue και το Vogue Hommes International, όπου διετέλεσε κι αρχισυντάκτης.

Το ζευγάρι διατηρούσε σπίτια στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τόπο καταγωγής του Buckley, αλλά και τη Σάντα Φε, την ιδιαίτερη πατρίδα του Ford.

Tom Ford

Ο Tom Ford στις 14 Σεπτεμβρίου στο Met Gala /Φωτογραφία AP Images

Ο 60χρονος σχεδιαστής εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στο Met Gala την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top