Ben Affleck: «Νιώθω δέος για την Jennifer Lopez»

Ο ηθοποιός μίλησε δημόσια για την αγαπημένη του

Για πρώτη φορά μετά την επανένωση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, ο ηθοποιός μίλησε δημόσια για την αγαπημένη του. 

«Νιώθω δέος για την επίδραση της Jennifer στον κόσμο», δήλωσε ο 43χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σταρ σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο AdWeek.

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Το φιλί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

«Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια "θέση στο τραπέζι" σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία. Τη θαυμάζω και τη σέβομαι».

Ο Affleck συνόδευσε την JLo σε εκδήλωση για τη στήριξη γυναικών με μικρές επιχειρήσεις στο Bronx και η έκπληξή του για το πώς την αντιμετώπισαν ήταν... σαρωτική. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει. Έγχρωμες γυναίκες πλησιάζουν την Jennifer και της λένε πόσο της έχει εμπνεύσει με τον δυναμισμό της και τις επιτυχίες της», συμπλήρωσε ο Affleck. 

Η επανασύνδεση της JLo και του Ben Afflek έγινε έπειτα από 17 χρόνια

Η επανασύνδεση της JLo και του Ben Afflek έγινε έπειτα από 17 χρόνια / Φωτογραφία: AP Images

Afllek - Lopez στο κόκκινο χαλί / Φωτογραφία: AP Images

Τα αισθήματα θαυμασμού είναι μάλλον αμοιβαία... Αφού παρακολούθησαν μαζί το Φεστιβάλ της Βενετίας, η JLo με τη σειρά της επαίνεσε τον αγαπημένο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη νέα του ταινία, "Η τελευταία μονομαχία". «Πέρασα τόσο όμορφα. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δείτε αυτήν την ταινία» αναφέρει σε βίντεο που έχει ανεβάσει από τη διαμονή τους στην Ιταλία.

«Είναι το πρώτο σενάριο που έγραψαν ο Ματ και ο Μπεν μαζί με τη Νικόλ Χόλοφσενερ μετά την ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ». Και είναι καταπληκτικό. Η ερμηνεία όλου του καστ είναι φανταστική».

 

Δείτε όλες τις εκπομπές του Breakfast@star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top