Κατερίνα Διδασκάλου: «Δε θέλω να απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί»

Τι δήλωσε η ηθοποιός για την περιπέτεια υγείας με τον κορωνοϊό

Ήταν τέλη Αυγούστου όταν η Κατερίνα Διδασκάλου ανακοίνωσε μέσω Instagram πως αναβάλλονται οι θεατρικές της παραστάσεις μιας και είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

Κατερίνα Διδασκάλου - κορωνοϊός: Tα νεότερα για την υγεία της

Η ηθοποιός είναι πλέον υγιής και έχει επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι, αλλά και στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
Η ίδια μίλησε για την περιπέτεια υγείας της με τον Covid – 19 θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει τον γιατρό που τη φρόντισε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Κατερίνα Διδασκάλου: Οι αιχμές για τον κορωνοϊό και τα 4 αρνητικά τεστ

 

«Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δε θέλει να πούμε το όνομά του. Ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με εξέτασε κλινικά μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους, η υψηλή κλινική υποψία για Covid ήταν το μόνο που με συγκράτησε, διότι είχα για πέμπτη μέρα 39,5 πυρετό κι εγώ επέμενα να κάνω ταξίδια και παραστάσεις. Φταίω, πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και πρέπει να σεβόμαστε την υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό και να την προστατεύουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό».

Στη συνέχεια, η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» ρωτήθηκε για το αν έχει εμβολιαστεί κατά του ιού, αλλά δε θέλησε να απαντήσει και εξήγησε τον λόγο.

 «Δε θέλω να απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί γιατί δε θέλω να πολωθεί καθόλου ο κόσμος. Όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση. Ένας λόγος που σταμάτησα και την περιοδεία ήταν αυτός. Η προστασία των υπολοίπων, εκτός από τη δική μου υγεία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top