Κατερίνα Διδασκάλου - κορωνοϊός: Tα νεότερα για την υγεία της

Η ηθοποιός αναρρώνει σιγά - σιγά και επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram, πως είναι θετική στον κορωνοϊό και πως θα αναβληθούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις της ως τις αρχές του Σεπτεμβρίου για να αναρρώσει πλήρως.

Κατερίνα Διδασκάλου: Οι αιχμές για τον κορωνοϊό και τα 4 αρνητικά τεστ

Την Τρίτη 31/8, η γνωστή ηθοποιός κα πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», ανακοίνωσε πως είναι καλά στην υγεία της και από αύριο (1η Σεπτεμβρίου) επιστρέφει στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Κατερίνα Διδασκάλου κορωνοϊός

Κατερίνα Διδασκάλου/ Φωτογραφία Νdp

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Διδασκάλου για τα νεότερα της υγείας της:

«Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες δυο εβδομάδες πηγαίνει βήμα βήμα προς την ανάρρωσή της. Με βελτιωμένη την υγειά της μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η Κατερίνα από 1 Σεπτέμβριου βγαίνει από την απομόνωση και επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της. Η διαφύλαξη της υγειάς της ίδιας, των συνεργατών της και του κοινού, δεδομένης σε εποχή πανδημίας της ισχυρής κλινικής υποψίας για COVID και άλλων μεταδοτικών παραγόντων, ήταν το μοναδικό́ μέλημα που οδήγησε στην επιβεβλημένη ακύρωση των παραστάσεων στη Β. Ελλάδα. Η "Πόρνη από πάνω" επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού του @opanda.gr , τη Δευτέρα 6 Σεπτέμβριου στις 21:00 στο Θέατρο Κολωνού. Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνέπειων των πυρκαγιών».

Ανοίγει η αυλαία του Φεστιβάλ Κολωνού

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top