Μαρία Ηλιάκη: «Έχω τρελαθεί με το μωρό, είμαι η πιο καλή μαμά του κόσμου»

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Μαρία Ηλιάκη μαζί με την τριών μηνών κόρη της και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς και για την τηλεοπτική της επιστροφή! 

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας τη συνάντησαν την ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα από την Ελβετία μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους.

Μαρία Ηλιάκη: Για πότε ετοιμάζει τον γάμο της και τη βάπτιση της κόρης της

«Άστα έχω τρελαθεί με το μωρό! Έπρεπε να πάω στο Χόργκεν για να εκτιμήσω στην Ελλάδα.. Είμαι τέλεια σαν μαμά! Η πιο καλή μαμά του κόσμου. Δόξα τω Θεώ κοιμάμαι πέντε ώρες το βράδυ» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Για την τηλεοπτική της επιστροφή, είπε: «Ήταν στενό το μαρκάρισμα της Καραβάτου, αλλά γενικώς έχουμε μια τάση προς την χώρα, δηλαδή, δε θέλουμε να ζήσουμε για πάντα στο εξωτερικό».

Μαρία Ηλιάκη

Βέβαια, δεν έμεινε και πολύ στην πρωτεύουσα καθώς εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στα Χανιά, τόπο καταγωγής του συντρόφου της. Η παρουσιάστρια – αν και Σεπτέμβρης – απολαμβάνει τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές αλλά και δροσερές βουτιές στα καταγάλανα νερά της Κρήτης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top