Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο τραγουδιστής

Δεν έχει εμβολιαστεί και η κατάστασή του επιδεινώθηκε

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται μωράκι 35 ημερών - Πηγή / βίντεο: Mega
 

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο διάσημος τραγουδιστής βρισκόταν στο σπίτι του σε καραντίνα, μέχρι που παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή και νωρίτερα σήμερα εισήχθη για νοσηλεία.

κορωνοιος νικος οικονομόπουλος

Ο 37χρονος καλλιτέχνης δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορωνοϊού.

«Παίρνω μέτρα για τον κορωνοϊό» δήλωνε σε συνέντευξή του παλαιότερα.

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει».

Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είχε πει σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Ρυθμός 9,49»: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

«Υπάρχει μόνο κορωνοϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε. Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top