Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

Τι έγραψε η ίδια στο Instagram για την περιπέτεια της υγείας της

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου

Στο νοσοκομείο Σωτηρία μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Πέμπτη η Μαίρη Χρονοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός ένιωσε δυνατούς πόνους σε όλο της το σώμα, μυαλγίες και είχε και βήχα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου της έγινε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στον Τάκη Ζαχαράτο

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εισήχθη στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έξι φορές πήγα να φύγω από τη ζωή»

Την είδηση έκανε η ίδια γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον κήπο του νοσοκομείου Σωτηρία. 

 

 

«Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι έναν οξύς πόνο στο στήθος, αφόρητο. Επίσης, βαρύ βήχα, έχασα σχεδόν τελείως τη φωνή μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, έκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19. Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό», έγραψε η ηθοποίος. 

Μαίρη Χρονοπούλου: «Χρειάστηκε κουράγιο για να περπατήσω με το μπαστούνι!»

Ωστόσο τα συμπτώματα, όπως αναφέρει, επιδεινώνονταν κι έτσι επικοινώνησε με τους γιατρούς της στην πνευμονολογική κλινική του Σωτηρία. 

«Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι από μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Από εκεί και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και σήμερα, νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο. Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορωνοϊό, είμαι αισιόδοξη και σήμερα - πρώτα ο Θεός - επιστρέφω στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας, με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα.», κατέληξε στο μήνυμά της η Μαίρη Χρονοπούλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top