Iron Maiden: Ο αρχηγός των διάσημων ροκάδων έχει κορωνοϊό 

Όσα δήλωσε ο Bruce Dickinson για το εμβόλιο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο αρχηγός των θρυλικών ροκάδων Iron Maiden, Bruce Dickinson.

Νεκρή η πρώην σύζυγος του frontman των θρυλικών Iron Maiden 

Ο θρύλος της hard rock που έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά της Covid-19, εκτίμησε ότι θα αντιμετώπιζε «σοβαρό πρόβλημα» αν δεν είχε εμβολιαστεί. Ο Dickinson αποκάλυψε στο Rolling Stone ότι έκανε τεστ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από συμπτώματα και βρέθηκε θετικός.

Ο Dickinson στην πρεμιέρα του Monty Python το 2009 /Φωτογραφία AP Images

«Φτερνιζόμουν λίγο. Για μερικές μέρες, ένιωθα λίγο αδύναμος, σαν γρίπη, και αυτό ήταν όλο» εξήγησε. «Και είμαι 63 ετών. Δεν έχω σχεδόν καμία αμφιβολία ότι αν δεν έκανα το εμβόλιο, θα μπορούσα να έχω σοβαρό πρόβλημα», πρόσθεσε. 

Έρχεται νέα φανέλα της Γουέστ Χαμ σε συνεργασία με τους Iron Maiden!

«Προσωπικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ κακώς ενημερωμένοι αν δεν πάνε και δεν κάνουν δύο δόσεις εμβολίου όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι για να παρακολουθούν συναυλίες, αλλά για την υγεία τους», υπογράμμισε ως υπέρμαχος του εμβολιασμού.

«Ακόμη και αν κάνετε δύο δόσεις εμβολίου, μπορείτε να κολλήσετε την Covid-19 κι επομένως μπορείτε να τη μεταδώσετε σε άλλα άτομα, που μπορεί να μην έχουν εμβολιαστεί και να αρρωστήσουν σοβαρά και να πεθάνουν», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής των Iron Maiden.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top