Νεκρή η πρώην σύζυγος του frontman των θρυλικών Iron Maiden 

Έξι μήνες μετά τον χωρισμό τους

Iron Maiden

Με ένα απίστευτο θέαμα ήρθε αντιμέτωπος το πρωί της Δευτέρας ο Bruce Dickinson, ο τραγουδιστής των θρυλικών Iron Maiden.

Ο 61άχρονος ρόκερ βρήκε την πρώην σύζυγό του Paddy Bowden νεκρή στο σπίτι τους στο Chiswick του δυτικού Λονδίνου, ωστόσο όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά.

«Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε ο Dickinson που πλέον ζει στο Παρίσι με την κατά 15χρόνια νεότερη σύντροφό του, τη γυμνάστρια Leana Dolci.

«Τα παιδιά μας Austin, Griffin και Kia είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Paddy δε θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι' αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας» είπε για την απώλεια της πρώην σύζυγό του.

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί ύστερα από δύο χρόνια γνωριμίας το 1990, χώρισε ύστερα από 29 χρόνια γάμου, τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ο χωρισμός τους ήρθε τέσσερα χρόνια αφότου ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο του λάρυγγα κι έχοντας την πλήρη συμπαράσταση από την Paddy και τα παιδιά τους.

Το πολύκροτο διαζύγιό τους κόστισε 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top