Βοσκόπουλος: Οι αναμνήσεις και ο «θησαυρός» που μοιράστηκε με την Γκερέκου

Οι χειρόγραφες σημειώσεις μιας βιογραφίας γραμμένης από τον Τόλη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου / βίντεο κεντρικο δελτίο ειδήσεων Star

Πριν από λίγα χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ξεκινήσει να καταγράφει τις αναμνήσεις του από τα δύσκολα παιδικά χρόνια του στην Κοκκινιά, αλλά και από τη μετέπειτα πορεία του, μέχρι που έγινε ηθοποιός και τραγουδιστής.

Γκερέκου - Βοσκοπούλου: Θλιμμένες και μαυροφορεμένες στο μνημόσυνο του Τόλη

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι που είχαν προσεγγίσει τον σπουδαίο ερμηνευτή ώστε να γράψει την αυτοβιογραφία του, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος μιας και θεωρούσε πως η ζωή του ήταν πάντα ανοιχτό βιβλίο και δεν είχε νόημα να γραφτεί κάτι τέτοιο για εκείνον.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει δώσει λοιπόν το πράσινο φως στην Άντζελα Γκερέκου να γράψει για τη μυθιστορηματική του πορεία/ φωτογραφία NDP

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει δώσει λοιπόν το πράσινο φως στην Άντζελα Γκερέκου να γράψει για τη μυθιστορηματική του πορεία/ φωτογραφία NDP

Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση ανήμερα των γενεθλίων του Βοσκόπουλου

«Ο Τόλης είχε αποφασίσει εδώ και μερικά χρόνια ότι θα γράψει ο ίδιος την αυτοβιογραφία του, με τη βοήθεια της συζύγου του. Έτσι, όποτε είχε κενό στην καθημερινότητά του, έγραφε τα απομνημονεύματα της ζωής του. Είχε γράψει αρκετές σελίδες και τα θυμόταν όλα με λεπτομέρειες. Ωστόσο, μια μέρα σταμάτησε να γράφει. Έκλεισε το ντοσιέ με τις σελίδες που είχε γράψει και δεν ασχολήθηκε ξανά», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του στην εφημερίδα Espresso προσθέτοντας: «Η συγκινησιακή του φόρτιση για τα παιδικά του χρόνια και τις αναμνήσεις του ήταν τόσο έντονη που δεν μπόρεσε να ξαναγράψει τίποτα. Μέσα στο ντοσιέ είχε πάνω από 40-50 σελίδες χειρόγραφες».

Η απάντηση της Άντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας του Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου πενθούν την απώλεια του αγαπημένου τους, Τόλη Βοσκόπουλου/ φωτογραφία NDP

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου πενθούν την απώλεια του αγαπημένου τους, Τόλη Βοσκόπουλου/ φωτογραφία NDP

Κάποια στιγμή η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, με την οποία μοιράστηκαν περισσότερα από 25 χρόνια κοινής ζωής του ζήτησε να συνεχίσει το γράψιμο εκείνος της απάντησε: «Δεν θα μπορέσω  να το τελειώσω ποτέ. Εσύ όμως ξέρεις τα πάντα για μένα. Στα έχω πει όλα, θα μπορούσες να το τελειώσεις με τη δική μου υπογραφή και συγκατάθεση».

Βοσκόπουλος: Η στιγμή που τραγούδησε με κορτιζόνη και παρουσία γιατρού

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού είχε δώσει την «ελευθερία» στη σύζυγό του να γράψει όσα γνώριζε για τη λαμπρή του πορεία στο θέατρο και το τραγούδι και γενικότερα όσα έζησε για περισσότερα από 60 χρόνια.

 

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Άντζελα Γκερέκου αποφασίσει να δημοσιοποιήσει διάφορα περιστατικά από τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου μέσα από τη βιογραφία του.   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top