Η απάντηση της Άντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας του Βοσκόπουλου

Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής πέθανε στις 19 Ιουλίου

Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δώσει μία απάντηση για το «ποιος τελικά κάλυψε τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου» θέλησε η Άντζελα Γκερέκου.

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι ηχηρές απουσίες στην κηδεία του

Η σύζυγος του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή, που «έφυγε» από τη ζωή στις 19 Ιουλίου βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα που έκλαψε με τα τραγούδια του, έγραψε στο facebook της πως τα έξοδα της κηδείας τα πλήρωσε η οικογένεια του κορυφαίου ερμηνευτή.

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι μαγικές νύχτες στη Νεράιδα – 35 χρόνια sold out

«Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδω να αποσαφηνισουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια ολα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top