Josephine: Όσα έγιναν στα backstage του dance video «Mata Hari»

Η τραγουδίστρια μας ξεσηκώνει με την ελληνική version του τραγουδιού

Η Josephine μας ξεσηκώνει όπως μόνο εκείνη ξέρει μέσα από την ελληνική version του «Mata Hari», ενός από τα τραγούδια που ξεχώρισαν στη φετινή Eurovision, την οποία παρουσιάζει μ’ ένα εντυπωσιακό dance lyric video.

Άννα Βίσση: Τα λόγια που είπε στη Josephine και τη συγκίνησε


 Η ελληνική version του «Mata Hari», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε αμέσως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού, όπως άλλωστε και κάθε τραγούδι της Josephine. Το video με την «εκρηκτική» χορογραφία βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube και παραμένει σταθερά στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις, ενώ έχει γίνει viral στα social media και top trend στο Tik Tok.

Η Josephine παρουσίασε πρώτη φορά την ελληνική version «Mata Hari» στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σ

Η Josephine παρουσίασε πρώτη φορά την ελληνική version «Mata Hari» στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σε ένα act- έκπληξη μαζί με την εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision, την Efendi, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το performance τους.


Με το «Mata Hari» το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας, που προ μηνών κυκλοφόρησε το πρώτο album της καριέρας της, με τίτλο «100%», το οποίο μετρά εκατομμύρια digital streams και YouTube views, βάζει pop και ethnic ρυθμό στο καλοκαίρι μας, συνεχίζοντας το προσωπικό της σερί των επιτυχιών!

Josephine – «Mata Hari»: Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό dance video! Yahoo/Εισερχόμενα  Vagelis Theodorou <theodorouevagelos@gmail.com> Ιδιαίτ. κοιν.:skentzou_m@yahoo.gr Πέμ, 29 Ιουλ στις 12:08 μ.μ. Καλησπέρα! Παραθέτω δελτίο Τύπου με backstage φωτογραφίες από το video της Josephine για την ελληνική version του  Με την παράκληση της δημοσίευσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!   Josephine – «Mata Hari»: Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό dance video!     Η Josephine μας ξεσηκώνει όπως μόνο εκείνη ξέρει μέσα από την ελληνική version του «Mata Hari»,

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top