Υπερήφανη μαμά η Δέσποινα Καμπούρη: Ο φόβος που ξεπέρασε η κόρη της

Το βίντεο της δημοσιογράφου στο Instagram

Η κόρη της Χριστίνας Καμπούρη με τον μπαμπά της στην πισίνα

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τις δυο τους κόρες, Έλενα και Χριστίνα.

Δέσποινα Καμπούρη - Βαγγέλης Ταρασιάδης: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους

Η δημοσιογράφος λατρεύει και τα δυο της μαμά και είναι υπερήφανη γι’ αυτά, ιδίως όταν καταφέρνουν να νικούν κάποιες φοβίες τους. Όπως ακριβώς συνέβη και με τη μικρή της κόρη, Χριστίνα, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει μία μεγάλη της φοβία.

Δέσποινα Καμπούρη: Έκανε την πρώτη της μαστογραφία

Η Χριστίνα φοβόταν το νερό και έμενε μακριά από τη θάλασσα αλλά και την πισίνα. Κάτι τέτοιο όμως αποτελεί παρελθόν, αφού η μικρή με τη βοήθεια του μπαμπά της τα κατάφερε.

 

Η υπερήφανη μαμά μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους followers της δημοσιεύοντας ένα βίντεο μπαμπάς και κόρης μέσα στην πισίνα.

«Η Χριστίνα έμαθε να κολυμπάει κι εγώ θέλω να ουρλιάξω από χαρά! Είμαι αθόρυβη στο βίντεο γιατί δεν πιστεύω αυτό που βλέπω και μεταξύ μας… έχω φοβηθεί πολύ που είναι τόσο μακριά από τον μπαμπά της! (Ο Βαγγέλης πάντα είναι καλύτερος σε αυτά από εμένα, και πολύ πιο ψύχραιμος). Μετά όμως έγινε τρελό γλέντι αφού η Χριστίνα ήταν ένα παιδάκι που φοβόταν πολύ το νερό και δεν πλησίαζε ποτέ τη θάλασσα ή την πισίνα εξαιτίας μιας τραυματικής εμπειρίας που είχε όταν ήταν μωρό. Όλα θέλουν τον χρόνο τους τελικά! Και όλα ξεπερνιούνται! Αχ! Είμαι χαρούμενη! Μπράβο Τιτίνα μου», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top