Δέσποινα Καμπούρη: Έκανε την πρώτη της μαστογραφία

«Ο φόβος της κληρονομικότητας πάντα υπήρχε μέσα μου»

Η οικογενειακή βόλτα της Καμπούρη με τον σύζυγο και τα παιδιά της

Την πρώτη της μαστογραφία έκανε σήμερα η Δέσποινα Καμπούρη και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δέσποινα Καμπούρη: Ο λόγος που την οδήγησε να κάνει τεστ κορωνοϊού

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έχει κλείσει ακόμα τα 40 της έτη, από τα οποία και ύστερα συνηθίζεται να γίνεται η συγκεκριμένη εξέταση, όμως, όπως αποκάλυψε, πάντα υπήρχε μέσα της ο φόβος της κληρονομικότητας κι έτσι έσπευσε να την κάνει νωρίτερα.

καμπούρη δέσποινα

Η Δέσποινα Καμπούρη φοβόταν την κληρονομικότητα - Η νέα της ανάρτηση

Δείτε τη φωτογραφία της Δέσποινας Καμπούρη δίπλα στον ψηφιακό μαστογράφο και το μήνυμα που έστειλε σε όλες τις γυναίκες:

δεσποινα καμπούρη μαστογραφία

Η ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη στο Instagram - Ήρθε αντιμέτωπη με τις φοβίες της

«Μπορεί να μην έχω γίνει ακόμα 40 όμως ο φόβος της κληρονομικότητας πάντα υπήρχε μέσα μου. Μετά από μέρες άγχους και στρες, σήμερα αντιμετώπισα τις φοβίες μου κάνοντας την πρώτη μου μαστογραφία. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, νιώθω υπέροχα. Όλα πήγαν καλά και εύχομαι όλες όσες βλέπετε το post μου αυτή τη στιγμή, να αφυπνιστείτε και να κάνετε στον εαυτό σας ένα πολύτιμο δώρο! Αν ξεχάσατε τη φετινή σας μαστογραφία ή τον υπέρηχο μαστών σας, κλείστε αμέσως το ραντεβού σας. Μακάρι να είμαστε γερές και να μας χαίρονται όσοι μας αγαπούν για πολλά χρόνια ακόμα! Η ζωή είναι ωραία και η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Ανδριάνα, Λαμπρινή και Μαρία σας ευχαριστώ για τη φροντίδα και την αγάπη. Με κάνατε να νιώσω υπέροχα!».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top