Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη σύζυγος και ο θυελλώδης έρωτας με τη Λάσκαρη

Οι έρωτες που «σημάδεψαν» τη ζωή του και ο γάμος με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος εκτός από το τραγούδι και την ηθοποιία αγάπησε πάρα πολύ τις γυναίκες. Πολλοί ήταν οι έρωτες που «σημάδεψαν» τη ζωή του. 

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος

Ο γάμος με τη Στέλλα Στρατηγού και ο έρωτας με τη Δούκισσα

Τη δεκαετία του ’60 ο Τόλης Βοσκόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο. Τότε γνώρισε και παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, την ηθοποιό Στέλλα Στρατηγού.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει γρήγορα τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά αυτός ο γάμος δεν κράτησε πολύ. Ο νεαρός τότε Τόλης, ερωτεύτηκε τη Δούκισσα με την οποία συνεργάστηκαν στο πάλκο αλλά και το σινεμά.

Λίγο καιρό αργότερα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και τότε ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σύζυγό του.

Ο θυελλώδης έρωτας του Τόλη Βοσκόπουλου με τη Ζωή Λάσκαρη

Το καλοκαίρι του 1970 μπήκε στη ζωή του η Ζωή Λάσκαρη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ».
Ήταν ένας θυελλώδης έρωτας, ο οποίος έβαλε για πάντα τέλος στον γάμο του με τη Στέλλα Στρατηγού.
Ο έρωτας και η σχέση των δύο καλλιτεχνών απασχόλησε έντονα τον Τύπο της εποχής. Συνεργάστηκαν στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ ο Τόλης τραγούδησε για εκείνη το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά».

 

Τρία χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 1973, το ζευγάρι χώρισε και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής απομονώθηκε στις καμπάνες στον Αστέρα της Γλυφάδας για να ξεχάσει τον χωρισμό.

ζωή λάσκαρη

Η Ζωή Λάσκαρη το 2008/ ΝDP

Ο γάμος με τη Μαρινέλλα

Δύο χρόνια αργότερα, ο Τόλης Βοσκόπουλος ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη Μαρινέλλα. Καλεσμένοι σε αυτόν τον μυστικό γάμο ήταν όλοι κι όλοι έξι.

Το ζεύγος Κατσαρού, που ήταν και κουμπάροι, ο Φρέντυ Γερμανός και η αδελφή της Μαρινέλλας.  Εκείνη την εποχή η Μαρινέλλα είχε χωρίσει με τον πατέρα της κόρης της, Τζωρτζίνας, Φρέντυ Σερπιέρη. Τόλης και Μαρινέλλα μοιράστηκαν 8 χρόνια κοινής ζωής και στη συνέχεια χώρισαν.


Η Τζούλια Παπαδημητρίου και οι δικαστικές διαμάχες

Το 1984 γνώρισε και ερωτεύτηκε την Τζούλια Παπαδημητρίου. Έναν χρόνο αργότερα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Το 1986 ήρθε στον κόσμο η Χαρά και ο Τόλης την αναγνώρισε

Τον Νοέμβριο του 1990 παντρεύτηκε την Τζούλιια Παπαδημητρίου, όμως τον Σεπτέμβριο του 1996 οι δυο τους οδηγήθηκαν σε ένα επεισοδιακό διαζύγιο και η επιμέλεια της Χαράς δόθηκε στη μητέρα της.

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι δύσκολες στιγμές του «Πρίγκιπα» του πενταγράμμου

Στη συνέχεια, ο Τόλης Βοσκόπουλος έμαθε πως η Χαρά δεν είναι βιολογικό του παιδί και ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2020. Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε πως η Χαρά δεν είναι κόρη του Τόλη και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του.


Ο γάμος με την Άντζελα Γκερέκου και η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας

Ο τελευταίος και ο μεγαλύτερος έρωτας του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν η Άντζελα Γκερέκου. Η γνωριμίας τους κατέληξε σε γάμο στις 2 Αυγούστου 1996. Πέντε χρόνια αργότερα ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τη γέννηση της κόρης τους, Μαρίας.

βοσκοπουλος γυναικες

Πάσχα στην Κέρκυρα 2004: Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου και την αγαπημένη του Άντζελα Γκερέκου/ NDP

Βοσκόπουλος: Η πρώτη αντίδραση της Άντζελας Γκερέκου μετά τον θάνατό του

Η Μαρία ήταν η μεγάλη αδυναμία του Τόλη κάτι που εύκολα διέκρινε κανείς όταν έβλεπε τις δημόσιες εμφανίσεις μπαμπά και κόρης.

Μαρία Βοσκοπούλου: Με τρεις λέξεις αποχαιρέτησε τον πατέρα της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top