Τόλης Βοσκόπουλος: Οι δύσκολες στιγμές του «Πρίγκιπα» του πενταγράμμου

Τα χρέη στην εφορία, οι δικαστικές διαμάχες και τα οικονομικά προβλήματα

Ήταν ο «Πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού, έζησε απίστευτη δόξα, γνώρισε τα πλούτη και τη χλιδή, αγαπήθηκε και αγάπησε με πάθος. Όμως η ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου δεν ήταν μόνο λάμψη, αλλά είχε και πιο σκοτεινές πτυχές, προβλήματα και δυσκολίες που προσπαθούσε να αντιμετωπίσει. 

Τόλης Βοσκόπουλος: Η δικαστική διαμάχη για την πατρότητα της Χαράς

Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Τζούλια Παπαδημητρίου, για την πατρότητα της κόρης της, Χαράς, κράτησε πολλά χρόνια και ήταν αρκετά επίπονη για τον ίδιο. 

Βοσκόπουλος Παπαδημητρίου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Τζούλια Παπαδημητρίου τη μέρα του γάμου τους

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γνωρίστηκε με την πρώην σύζυγό του το 1984, οπότε και ξεκίνησε η ερωτική τους σχέση. Την επόμενη χρονιά αποφάσισαν να συζύσουν, ενώ τον Φεβρουάριο του 1986 η Τζούλια Παπαδημητρίου γέννησε την κόρη της, Χαρά. Ο Τόλης, που πίστευε πως η Χαρά είναι παιδί του, έσπευσε σε συμβολαιογράφο και την αναγνώρισε.

Τον Νοέμβριο του 1990 παντρεύτηκε την Τζούλα Παπαδημητρίου, όμως τον Σεπτέμβριο του 1996 οι δυο τους πήραν ένα επεισοδιακό διαζύγιο και η επιμέλεια της Χαράς δόθηκε στη μητέρα της. 

Βοσκόπουλος επί σκηνής

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν λάτρης των γυναικών

Όμως, η μικρότερη αδελφή του τραγουδιστή τον ενημέρωσε ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Χαράς και πως αυτή γεννήθηκε από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα. 

Από εκείνη τι στιγμή ξεκίνησε μια απίστευτη δικαστική διαμάχη που έκλεισε τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Άρειος Πάγος αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα πως η Χαρά δεν είναι κόρη του Τόλη και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του. 

Τα χρέη στην εφορία και τα ισχνά οικονομικά

Τα τελευταία χρόνια επίσης ο Τόλης Βοσκόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο άνθρωπος που χάριζε ακριβά αυτοκίνητα στις γυναίκες και απειλούσε να τα κάψει αν δεν τον συναντούσαν μπήκε στο στόχαστρο της εφορίας και βρέθηκε να χρωστάει 5,5 εκατ. ευρώ, καθώς φέρετε να μην «έκοβε» δελτίο παροχής υπηρεσιών από το 1993 – 1997 για τις αμοιβές που εισέπραττε από τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Γκερέκου Βοσκόπουλος Κόρη

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ανάμεσα στις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες μάλιστα που είχε καταθέσει η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου στη Βουλή, το 2019 οι τραπεζικές τους καταθέσεις ήταν 1.85 ευρώ. Οι οφειλές του προς το Δημόσιο ξεκίνησαν από τα 60.000 ευρώ το έτος 2000 και επτά χρόνια αργότερα έφτασαν να είναι στα 8.023.979,1 ευρώ.

Για την Άντζελα Γκερέκου οι οφειλές προς το Δημόσιο ανέρχονταν στα 25.062,66 ευρώ, έχοντας ξεκινήσει από τα επίπεδα των 8.223 ευρώ.

Βοσκόπουλος Ντάνος Μαρία

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την κόρη του Μαρία

Το ζεύγος διέθετε 19 ακίνητα σε Αθήνα, Κορυδαλλό και Μαλεσίνα Φθιώτιδας, εκ των οποίων τα 9 είναι στο όνομα του Βοσκόπουλου.

Εκτός από τα προβλήματα με την εφορία, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε τέλος και μια δικαστική διαμάχη για μια υπόθεση κάποιου ακινήτου.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είχε καταδικαστεί από το Πρωτοδικείο Αθηνών για τη μη καταβολή κοινοχρήστων κάποιων διαμερισμάτων που διατηρούσε σε πολυκατοικία της Αθήνας. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top