Τόλης Βοσκόπουλος: Τα προβλήματα υγείας και η νοσηλεία στο νοσοκομείο

Ο σπουδαίος τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί τον Μάιο μετά από δύσπνοια

Στο βίντεο ο Τόλης Βοσκόπουλος σε πρόσφατη εμφάνισή του/ Βίντεο: star.gr

Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος ταλαιπωρούταν από προβλήματα υγείας.

Ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, είχε νοσηλευτεί ξανά τον περασμένο Μάιο εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο μετά από δύσπνοια που είχε αισθανθεί, καθώς είχε ένα χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα. Μάλιστα, ο «πρίγκιπας» όλο αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έμενε σπίτι του και έβγαινε σπάνια.

Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram

Το 2015 ο μεγάλος τραγουδιστής είχε κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο στους πνεύμονες. Τότε το Ιατρικό Κέντρο είχε βγάλει την εξής λιτή ανακοίνωση: «Ο γνωστός σε όλους λαϊκός τραγουδιστής κύριος Τόλης Βοσκόπουλος υποβλήθηκε σε θωρακοχειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μέρους του δεξιού πνεύμονα. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής, δρα Γαβριήλ Νταχάμπρε. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρίστη».

Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιος ήταν ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού

Έπειτα από αυτή τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο Τόλης Βοσκόπουλος ανάρρωσε και επανήλθε. Μάλιστα, συνέχισε τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι με κάποιες εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top