Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με τον αδερφό της μέσα από το νοσοκομείο

Η μητέρα τους έχει λευχαιμία και νοσηλεύεται

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκλόνισε το μεσημέρι της Παρασκευής με την εξομολόγησή της μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η σκληρή μάχη της μητέρας της με τη λευχαιμία

Η παρουσιάστρια φανερά καταβεβλημένη ψυχολογικά αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που περνάει η μητέρα της από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Μίνα Χρηστίδου διαγνώστηκε με χρόνια μυελοδισπλαστική λευχαιμία και κάνει χημειοθεραπείες αυτή την περίοδο.

Κοντοβά: Στο πλευρό της Χρηστίδου μετά από όσα είπε για τη μαμά της

Η Σίσσυ και ο αδελφός της Γιάννης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μητέρας τους με τα δυο αδέρφια να περνούν αυτή την κρίσιμη περίοδο μαζί και πιο ενωμένοι από ποτέ.

«Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στο κανάλι της στο Youtube…

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Χρηστίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αδερφή του στα social media από το νοσοκομείο που βρίσκεται η μητέρα τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Το ‘χουμε αδερφάκι μου…» κι εκείνη με τη σειρά της έγραψε: «Ο βράχος μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top