Σίσσυ Χρηστίδου: Η σκληρή μάχη της μητέρας της με τη λευχαιμία

Η παρουσιάστρια έκανε μία εξομολόγηση ψυχής - Οι γονείς της πέρασαν covid

Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου με όσα λέει στο τελευταίο της βίντεο, που ανέβασε στο κανάλι της στο Υoutube. Η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στους διαδικτυακούς της φίλους και μίλησε για τον δύσκολο χειμώνα που πέρασε, αφού η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία και λίγο αργότερα κόλλησε κορωνοϊό από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Στη συνέχεια η μητέρα της παρουσιάστριας επέστρεψε στο σπίτι και μετέδωσε τον ιό στον πατέρα της Σίσσυς. Όπως είπε η παρουσιάστρια πέρασαν δύσκολες στιγμές οικογενειακώς.

Σίσσυ Χρηστίδου Μιλά για τη διάγνωση της μητέρας της με λευχαιμία

«Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή να σας πω ότι αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αφορά τη μητέρα μου. Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί γιατί θα μπορούσε να είναι και από μία ίωση. Τελικά, 1η Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδισπλαστική λευχαιμία.

Έχω μάθε πλέον πολλά γι’ αυτή την ασθένεια, μίλησα με γιατρούς και ειδικούς. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε μια μεγάλη και γενναία μάχη από τη μαμά μου. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ, στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Κάποιες ημέρες είναι καλύτερες, κάποιες λιγότερο καλύτερες. Από τότε που το μάθαμε ήταν περίεργα τα πράγματα, γιατί είχαμε την πληροφορία αλλά η μαμά δεν είχε καθόλου συμπτώματα, ένιωθε μια χαρά. Το πιάσαμε από πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα βασικό μήνυμα που θέλω να περάσω», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Όταν ξεκινήσαμε να βλέπουμε διαφορετικά νούμερα στις εξετάσεις της, η ασθένεια εξελισσόταν μπροστά στα μάτια μας. Οι πρώτες αντιδράσεις είναι σοκαριστικές, δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και βαριά. Παρ’ όλα αυτά είμαι μια δεμένη, δυνατή οικογένεια και αισιόδοξη από τη φύση μας. Οπότε, τα βάλαμε κάτω, σηκώσαμε μανίκια και είπαμε πάμε να παλέψουμε με αυτό το τέρας.
Πρόκειται για καρκίνο στο αίμα και στο μυελό. Η μόνη θεραπεία που υπάρχει είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ξεκίνησε ένας αγώνας για να προετοιμαστεί η μαμά γι’ αυτό και να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που προέκυπταν σιγά σιγά. Τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα, με πολύ δυνατούς πόνους στο στήθος. Η μαμά μου μπήκε σε μια κλινική και βγαίνοντας κόλλησε κορωνοϊό με αποτέλεσμα να το μεταφέρει και στον πατέρα μου» είπε φανερά συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο - κατάθεση ψυχής της Σίσσυς Χρηστίδου με τίτλο «Όσα δε σας έχω πει»:


 

To μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου - «Να προσέχετε τους εαυτούς σας»

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή.. Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο..Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου.. Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω..» έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από μία φωτογραφία της που ανέβασε στο Instagram έξω από το νοσοκομείο.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας με τους γονείς της στη Γιορτή του Πατέρα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

«Είναι πολλά αυτά που κάνουν τον πατέρα μου υπέροχο πατέρα...Σίγουρα όμως ένα από τα πιο σημαντικά, είναι το πόσο πολύ αγάπησε τη μάνα μου... Χρόνια πολλά μπαμπά μου», είχε γράψει κάτω από την παλιά οικογενειακή τους φωτογραφία.

Σίσσυ Χρηστίδου - Η τρυφερή ανάρτηση με τη μητέρα της, κυρία Μίνα:

«Μανούλα. Ο πιο ιερός των ρόλων όλων. Οι μάνες που έγιναν, οι μάνες που ήθελαν, οι μάνες που ελπίζουν. Μάνες που γέννησαν, μάνες που «γεννήθηκαν», μάνες που δεν πρόλαβαν. Μάνες που άντεξαν και που λύγισαν, μάνες που έπεσαν και σηκώθηκαν ξανά. Για τις μάνες μας, που μας έδωσαν πολύ περισσότερα από όσα κατάλαβαν, πιο πολλά από όσα ποτέ θα μάθουν. Σας ευχαριστούμε.Σευχαριστώ μαμά. Για όλα τα παραπάνω και για όσα δεν χωράνε σε δυο γραμμές. Για όλες τις φορές που είπες ''Αχ παιδί μου... Να μπορούσα τον πόνο να σου πάρω''. Να ξέρεις.. τον πήρες. Με όλα όσα έδωσες..Σαγαπώ. Άπειρα και για πάντα...», είχε γράψει η παρουσιάστρια κάτω από μία φωτογραφία με τη μαμά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top