Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει τον στολισμό της βάπτισης του γιου της!

Η μπομπονιέρα του μικρού Παναγιώτη – Αντώνιου ήταν ένα κουτάκι

Όσα είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του γιου της στο Happy Day

Λίγες ημέρες μετά τη βάπτιση του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε μέσω Instagram κάποιες φωτογραφίες από τον σικάτο στολισμό του τραπεζιού. 

Μπαλατσινού: Το γραφικό εκκλησάκι όπου έγινε η βάπτιση του γιου της

Η μπομπονιέρα του μικρού Παναγιώτη – Αντώνιου ήταν ένα κουτάκι, το οποίο στη μέση έχει έναν μπλε ιππόκαμπο – σύμβολο της Πάτμου- ενώ στην επιγραφή αναφέρεται το όνομα του νεοφώτιστου μαζί με την ημερομηνία της βάφτισής του.

Η μπομπονιέρα του μικρού Παναγιώτη – Αντώνιου

Ο στολισμός ήταν στα χρώματα του βαθύ μπλε και του λευκού ενώ από φυτά υπήρχαν παντού γλάστρες με ηλιοτρόπια. 

Τζένη Μπαλατσινού: Ο στολισμός της βάπτισης του γιου της!

Η βάπτιση έγινε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο. Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» μόνο λίγοι συγγενείς και φίλοι.

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Μας συστήνουν τη νονά του παιδιού τους

Οι νονοί του Κικίλια junior ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Ένα εντυπωσιακό, μάξι φόρεμα και σανδάλια επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του μωρού της στο εκκλησάκι στην Πάτμο

Ένα εντυπωσιακό, μάξι φόρεμα και σανδάλια επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του μωρού της στο εκκλησάκι στην Πάτμο
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top