Φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποιοι διάσημοι πήγαν στην τελετή έναρξης

Το 74o Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών μόλις ξεκίνησε και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του! Με επιτυχία έγινε η τελετή έναρξης μετά την περσινή ματαίωση της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και θα παρακολουθήσουν τις ταινίες ή θα συμμετάσχουν στις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ οφείλουν να έχουν εμβολιαστεί πλήρως, διαφορετικά θα υποβάλλονται σε τεστ ανά 48 ώρες.

Η τελετή έναρξης είχε όλη την αίγλη και την λάμψη που περιμέναμε με τις stars να παραδίδουν για ακόμη μια φορά μαθήματα κομψότητας. 
Βella Hadid, Candice Swanepoel, Mélanie Thierry, Lou Doillon, Carla Bruni, Marion Cotillard,  είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έκαναν την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα του φεστιβάλ για την προβολή της ταινίας «Annette».

Νωρίτερα το απόγευμα η εμφάνιση της Helen Mirren στο κόκκινο χαλί έκανε τα φωτογραφικά φλας να «πάρουν φωτιά». Η 75χρονη κυρία του Βρετανικού και παγκόσμιου σινεμά έφτασε ντυμένη στα κίτρινα, με μια δημιουργία Dolce & Gabbana και ήταν απλά εκθαμβωτική.
Helen Mirren

Helen Mirren

Carla Bruni

Carla Bruni

Bella Hadid

Bella Hadid

Marion Cotillard, Adam Driver, Leos Carax

Marion Cotillard, Adam Driver, Leos Carax
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top