Πένθος για την Ντέπυ Γκολεμά – Πέθανε η αγαπημένη της αδερφή

Το συγκινητικό «αντίο» της τηλεκριτικού στο facebook

Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της γνωστής τηλεκριτικού

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» τις τελευταίες ώρες η Ντέπυ Γκολεμά, αφού «έφυγε» από τη ζωή η αδερφή της, Μάγδα. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε η ίδια γνωστό μέσω μίας πολύ συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Θύμα κλοπής γνωστή τηλεκριτικός - Τι της πήραν;

 H γνωστή τηλεκριτικός αποχαιρέτησε το αγαπημένο της πρόσωπο με ένα μακροσκελές κείμενο μέσα από το οποίο έκανε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η αδερφή της έπασχε από Αλτσχάιμερ. 

Ντέπυ Γκολεμά: Το ειρωνικό σχόλιο για τον Άγγελο Λάτσιο

«Για μένα ήσουν ο άγγελος μου και έτσι ανεβαίνεις ψηλά. Θα διαβείς τις ολάνοιχτες πόρτες μέσα σε ψαλμωδίες και τραγούδια που τόσο σου αρέσουν. Η μεγάλη μου αδερφή, η Μάγδα μου, πήρε το δρόμο του ουρανού. Με πρωτοκράτησε αγκαλιά 18 ετών και δε με άφησε ως που να έρθει το Αλτσχάιμερ και να τα αλλάξει όλα. Αδερφή και μάνα και φίλη και ότι ήθελα.
Σε ευχαριστώ Μαγδάκι μου πολύ. Θα θυμάμαι τα τραγούδια σου, τη φροντίδα στη μάνα, τη σπιτική σου λεμονάδα. Απάνω θα βρεις και τον αδερφό μας, τον κολλητό σου που δεν μπόρεσες να μάθεις ότι έφυγε πέρσι Ιούνιο μήνα. Πάντα θα σ’ αγαπώ ώσπου να σε συναντήσω ξανά γλυκιέ μου άγγελε. Ξεκουράσου αγαπημένη μου», έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά.

Το συγκινητικό «αντίο» της τηλεκριτικού στο facebook

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top