Παρασκευή Κερασιώτη: Έξαλλη με τα σχόλια για τη δουλειά της ως σερβιτόρα

Εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο με σκοπό να μαζέψει κάποια χρήματα

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία είχε βγει δεύτερη στο GNTM 3

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απόφασή της να αφήσει για λίγο το μόντελινγκ και να βρεθεί στη Μύκονο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα με σκοπό να μαζέψει κάποια χρήματα που θα την βοηθήσουν να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της που δεν είναι άλλο από μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας.

Παρασκευή Κερασιώτη για τη δουλειά στη Μύκονο: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι»

Η ίδια η Παρασκευή Κερασιώτη μετά τα πολλά σχόλια και μηνύματα που δέχτηκε, θέλησε μέσω μιας ανάρτησής της να ξεκαθαρίσει πως ποτέ δεν άφησε το μόντελινγκ και δηλώνοντας πως δεν είναι ντροπή κάποιος να κάνει μια άλλη δουλειά όπως αυτή της σερβιτόρας προκειμένου να καταφέρει αυτά που έχει στο μυαλό της.

«Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top