Στέφανος Τανιμανίδης: Τα τρυφερά λόγια του παππού για τις εγγονές του

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα τα δίδυμα κοριστάκια της

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας βιώνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού το απόγευμα της Τετάρτης (23/06) έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Χριστίνα Μπόμπα: Έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής, αναρτώντας στο Instagram μία φωτογραφία αγκαλιά με τα δίδυμα κοριτσάκια του, μέσα από το μαιευτήριο.

Χριστίνα Μπόμπα: Το μήνυμα της αδερφής της, Ελίνας, για τις δίδυμες

Λίγες ώρες  μετά την άφιξη του πελαργού ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, μιλώντας με λόγια αγάπης για το ζευγάρι και φυσικά τις εγγονές του.

«Όταν το ζευγάρι είναι αγαπημένο, αλληλοϋποστηρίζεται, έχει κατανόηση, θέληση, επιμονή, υπομονή, εμπιστοσύνη στους γιατρούς και πίστη στο Θεό, όπως ο Σάκης και η Χριστίνα μεταξύ τους, είναι βέβαιο ότι παρά τις όποιες δυσκολίες, στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ τις νέες «ΖΩΕΣ» που έφερες στον κόσμο. Η χαρά που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα, είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών.

Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ. Ο Πανάγαθος Θεός να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του ΣΤΕΦΑΝΟΣ», έγραψε o ευτυχισμένος παππούς.

 

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top