Elif: Η Ελίφ το σκάει από την έπαυλη για να κρεμάσει τις αφίσες της!

Συντονιστείτε το απόγευμα της Δεευτέρας 21/06 στις 17.40 στο Star

Η Μελέκ είναι σίγουρη ότι η κόρη της ζει και εύχεται να μην είχε χάσει την αφίσα με τη φωτογραφία της. Ένας εργάτης από την αποθήκη της εταιρίας, πηγαίνει κάποιες αφίσες με την Ελίφ, που δεν κάηκαν, στην έπαυλη και τις παραδίδει στη μικρή για να τις δώσει στον Κερέμ. Η Γιλντίζ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και της λέει πως η μέση της δεν της επιτρέπει να δουλέψει ακόμα. Η Βιλντάν δεν χαίρεται καθόλου με τα νέα και παραπονιέται πως κάνει πια τα πάντα μόνη της στην έπαυλη.

Η Γιλντίζ μιλάει και με τη Ματσιντέ και της ζητάει να βγει στη σύνταξη και να μείνει μόνιμα στο χωριό της. Μια νέα βοηθός είναι πια απαραίτητη στο σπίτι. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Βιλντάν να καλέσει τη Σερσέ (Μελέκ) καθώς σκέφτεται πως μπορεί να μείνει μαζί τους στο σπίτι και να αντικαταστήσει τη Γιλντίζ.  Η Μελέκ νιώθει άσχημα γιατί σκέφτεται πως δεν μπορεί να ζήσει εις βάρος της Ζουλιντέ για την υπόλοιπη ζωή της. Θέλει να δουλέψει. Η Ζουλιντέ όμως θέλει να την προστατέψει γιατί πιστεύει πως το να δουλέψει είναι επικίνδυνο για εκείνη. Η Μελέκ όμως θέλει να δουλέψει και να ψάξει για την κόρη της.  Η Ζουλιντέ υποχωρει αλλά υπό ένα όρο, να δουλέψει κάπου, που θα είναι ασφαλής. 

Η Βιλντάν μαθαίνει πως η Ελίφ έχει κάποιες αφίσες, που δεν καταστράφηκαν και εκείνη της λέει πως τις άφησε στο σαλόνι για να τις πάρει ο Κερέμ. Κρατάει όμως μια αφίσα και η Βιλντάν το ανακαλύπτει.  Πιστεύει πως η Ελίφ θέλει να γίνει διάσημη και για αυτό την κράτησε.  Ο Μουσταφά έρχεται στην έπαυλη και λέει στη Ματσιντέ πως παρακολουθώντας τον Ταρίκ ανακάλυψε κάτι ενδιαφέρον. Ο Ταρίκ αναζητά και εκείνος τη Μελέκ. Η Ματσιντέ σκέφτεται πως αυτά είναι καλά νέα γιατί σημαίνει πως ούτε ο Ταρίκ ξέρει που βρίσκεται η Μελέκ. 

Η Βιλντάν καλεί τη Ζουλιντέ και της λέει πως χρειάζεται τη Σερσέ για να της προσφέρει μόνιμη δουλειά στην έπαυλη. Η Μελέκ ενθουσιάζεται αλλά η Ζουλιντέ είναι προβληματισμένη. Ο Μουστάφα είναι με τη Ματσιντέ όταν έρχεται η Βιλντάν και την ενημερώνει πως η Σερσέ θα έρθει για δουλειά. Ο Μουσταφά ακούει το όνομα αυτό για πρώτη φορά.  Η Ελίφ σκέφτεται πως αν κρεμάσει σε διάφορα μέρη τις αφίσες της ίσως τη βρει η μητέρα της. Το βράδυ το σκάει μαζί με τις αφίσες. Το επόμενο πρωί η Μελέκ πηγαίνει στην έπαυλη…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top