Γιάννης Κότσιρας: «Έβλεπα το MasterChef για τον Παύλο»

Όσα είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»

Ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για όλα στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο.

γιαννης κότσιρας

Γιάννης Κότσιρας: «Έβλεπα το MasterChef για τον Παύλο»

Εκνευρίστηκε ο Γιάννης Κότσιρας - Το σχόλιο του για τα «σκυλάδικα»

Ο γνωστός καλλιτέχνης, όταν το έφερε η συζήτηση αποκάλυψε πως δε βλέπει ιδιαίτερα τηλεόραση και πως έχει επιλέξει να μην ενημερώνεται από εκεί, παρά μόνο να παρακολουθεί ταινίες και τηλεπαιχνίδια, ενώ εξομολογήθηκε πως φέτος παρακολούθησε το MasterChef εξαιτίας του παίκτη Παύλου Χάππιλου.

παυλος χάππιλος masterchef 5

O αγαπημένος παίκτης του MasterChef 5, Παύλος

«Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και μέσα στην τηλεόραση. Και εγώ θέλω να πω και για την πλύση εγκεφάλου που γίνεται. Ειδικά, για το διάστημα της καραντίνας, ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δε βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δε βλέπω. Θα σας πω το μόνο ριάλιτι που έβλεπα είναι το MasterChef και το έβλεπα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Δείτε όσα είπε ο Παύλος στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top