Μπόμπα: Tραγουδά καραόκε και χορεύει α λα Σακίρα λίγο πριν γεννήσει

Η Χριστίνα διανύει ήδη τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει ήδη τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κορίτσια της.

Τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης δηλώνουν τρελαμένοι και μετρούν αντίστροφα τις μέρες για τη γέννηση των διδύμων.

Πλέον η Χριστίνα Μπόμπα μένει στο σπίτι και προσπαθεί να περνάει όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορεί τον ελεύθερο χρόνο της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης την «έπιασε» το πρωί της Τρίτης να τραγουδά καραόκε στις κόρες της.

Το ζευγάρι έχει δηλώσει ότι λατρεύει το καραόκε και έχουν ένα πλήρες ηχοσύστημα στο σπίτι τους. Η Χριστίνα έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε για τα κοριτσάκια που έχει στην κοιλιά της. 

Μάλιστα, λίγο αργότερα η καλή της φίλη Γιολάντα που πήγε στο σπίτι για να τη δει την τράβηξε βίντεο να χορεύει ένα τραγούδι της Σακίρα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να ξεχωρίζει!

Χριστίνα Μπόμπα χορεύει

Χριστίνα Μπόμπα χορεύει Σακίρα

Πρόσφατα, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε ότι ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Ανυπομονεί να την ξαναζήσει και σύντομα καθώς με το Σάκη Τανιμανίδη θέλουν πολλά παιδιά. Όταν ρωτήθηκε για τα κιλά της, δήλωσε ότι έχει πάρει ήδη 20 κιλά!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top